- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- דיני עבודה
- ביטוח
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- דיני תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- משפט מנהלי וחוקתי
- גישור ובוררויות
- משפט בינלאומי
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני חינוך
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 53212-12-13 אשל ואח' נ' צלילי גל-פז (1997) בע"מ ואח'
|
ת"א בית משפט השלום תל אביב - יפו |
53212-12-13
13.12.2016 |
|
בפני השופטת: נאוה ברוורמן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: 1. בנימין זאב אשל 2. אברהם דוד אולשטיין 3. בנימין אשל החזקות בע"מ |
נתבעים: 1. צלילי גל-פז (1997) בע"מ 2. הלל סילבר 3. חיים יוסף צבי ברוך זילבר |
| פסק דין | |
מונחת בפניי תביעה שעניינה בהסכם שכירות שנחתם בין התובעים לנתבעת 1, ונטען כי הופר.
רקע:
-
בקליפת אגוז, התובע 1 הינו מר בנימין אשל, שהינו מנכ"ל התובעת 3, בעל המניות העיקרי בה, בעל השליטה והדירקטור. התובע 2 הינו מר אברהם דוד אולשטיין, שלאחר חתימת הסכם השכירות העביר למר חיים אולשטיין את זכויותיו במושכר, והתובעת 3 הינה החברה (להלן: "אשל", "אברהם", "החברה" ו/או "התובעים" בהתאמה). התובעים היו בעלי הזכויות של חנות בקומת קרקע בבית המצוי ברחוב רבי עקיבא 128 בבני-ברק (להלן: "המושכר" ו"הנכס" בהתאמה).
-
נתבעת 1 (להלן: "הנתבעת") שכרה את המושכר מהתובעים, והינה חברה המתמחה בהפקה, שיווק והפצה של מוסיקה יהודית וחסידית בארץ. הנתבעים 2 ו- 3 (להלן: "הנתבעת", "נתבעים 2 ו-3" ו/או "הנתבעים", בהתאמה) ערבו אישית לכל התחייבויות הנתבעת, על-פי הסכם השכירות שנחתם ביום 01.06.2000 בין התובעים והנתבעת (להלן: "הסכם השכירות" ו/או "ההסכם").
-
על-פי הסכם השכירות השכירו התובעים לנתבעת את המושכר לתקופה של חמש שנים, החל מיום 15.06.2000 ועד ליום 14.06.2005.
על-פי סעיף 3 להסכם השכירות ניתנה לנתבעת זכות להארכת תקופת השכירות לפרק זמן של שתי תקופות נוספות, בנות 3.5 שנים כל אחת, שיחלו, האחת בתום חמש שנות השכירות הראשונות, והשנייה בתום תקופת האופציה הראשונה (להלן: "תקופת האופציה").
-
הנתבעת מימשה את האופציה והאריכה את תקופת השכירות לתקופה של שבע שנים נוספות. אשר על כן, טוענים התובעים כי תקופת השכירות, לרבות שתי תקופות האופציה הסתיימה ביום 14.06.2012. בעניין זה טוענים הנתבעים כי נוכח יחסי קרבה ואמון שהיו בין הצדדים, התגבשו הסכמות נוספות, מעבר להסכם השכירות.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
חזרה לתוצאות חיפוש >>
