ת"א 51011-02-11 ב. גז'יבץ' ושות בע"מ נ' בן שני ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
51011-02-11
15.2.2016
בפני השופט-סגן נשיא:
אילן דפדי

- נגד -
תובעת :
ב. גז'יבץ' ושות' בע"מ נורית פלג
עו"ד נורית פלג
נתבעים:
1. דוד בן שני
2. טל אריאל-שני

פסק דין
 

 

  1. לפניי תביעה לתשלום חיובים כספיים הנובעים מהסכם שכירות של דירת מגורים.

     

    השתלשלות העניינים

     

  2. הנתבע שכר מהתובעת דירת מגורים בת 4 חדרים בקומה 57 בבניין הידוע בשם "מגדל משה אביב" ברחוב ז'בוטינסקי 7 ברמת גן (להלן: "המושכר"). זאת על פי הסכם שכירות לתקופה בת 24 חודשים החל מיום 15.7.2009 ועד ליום 14.7.2011. הנתבעת ערבה להסכם השכירות.

     

  3. בעקבות טענת התובעת כי הנתבע הפר את ההסכם עמה, היא דרשה כי יפנה את המושכר עד ליום 3.11.2010. לאחר שזה לא פונה במועד האמור הגישה התובעת תביעת פינוי (תא"ח 22691-11-10). הנכס פונה על ידי הנתבע רק ביום 21.1.2011, יומיים לפני המועד שנקבע לדיון בתביעת הפינוי.

     

  4. בנוסף, הגישה התובעת תביעה כספית נגד הנתבעים היא התביעה שלפניי.

     

  5. ההליכים נפתחו בתביעה בסדר דין מקוצר שעמדה על סך של 159,894 ₪. בעקבות בקשת הנתבעים למחוק את כותרת התביעה, אשר כללה לטענתם סכומים לא קצובים, אפשרה כב' השופטת אחימן, אשר דנה בשעתו בתיק, להגיש כתב תביעה מתוקן ממנו יושמטו סכומים שאינם קצובים.

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>