ת"א 50835-07-15 עזאם(המנוח) ואח' נ' גאנם(המנוח) ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית המשפט המחוזי נצרת
50835-07-15
24.11.2015
בפני הרשם:
ערפאת טאהא

- נגד -
המבקשים(התבועים):
1. אבראהים פנדי עזאם (המנוח)
2. עדנאן אבראהים עזאם
3. זידאן אבראהים עזאם
4. רידאן אבראהים עזאם
5. עמיד אבראהים עזאם

המשיבים(הנתבעים):
1. פריד פנדי גאנם (המנוח)
2. עאדל פריד גאנם
3. שכיב פריד גאנם
4. קאסם פריד גאנם (המנוח)
5. עפיפה שאקר גאנם
6. פריד קאסם גאנם
7. רפיק קאסם גאנם
8. נאדר קאסם גאנם
9. אדיב קאסם גאנם
10. עמאד קאסם גאנם
11. גאדו פריד גאנם (המנוח)
12. עאטף גאדו פנדי
13. יוסף גאדו פנדי14. סוהיל גאדו פנדי15. פהים גאדו גאנם16. איאד גאדו פנדי

החלטה

לפניי בקשה למתן פסק דין בהיעדר הגנה. בשלב זה לא ניתן ליתן פסק דין בהיעדר הגנה מהטעמים שיפורטו להלן.

  1. מעיון באישורי המסירה שצורפו לתיק בית המשפט עולה, כי לא ניתן לקבל את כולם כאישורי מסירה כדין. ראשית, אישור המסירה לידי הנתבע 6 פריד קאסם גאנם אינו חתום; שנית, מעיון באישורי המסירה לידי הנתבעים 7 -10, יורשי המנוח קאסם פריד גאנם, עולה, כי המסירה לידיהם נעשתה באמצעות אחיהם פריד, הנתבע 6, ואולם לא ברור מאישור המסירה ומתצהיר המוסר, האם האח פריד אכן מתגורר בפועל עם יתר הנתבעים 7 – 10 באותו הבית (להבדיל מאותו בניין), וממילא פריד נתבע אף הוא באופן אישי בתביעה כאחד מיורשי המנוח קאסם פריד, ועל כן לא ניתן לראות בהמצאה לידיו כהמצאה כדין ליתר הנתבעים 7 – 10.

    התובעים ימציאו את כתב התביעה וההזמנה לדין לידי הנתבעים 6 עד 10 במסירה אישית, ויגישו לתיק בית המשפט אישורי מסירה חתומים בצירוף תצהיר מוסר. רק לאחר שיחלוף המועד הקבוע בתקנות להגשת כתב הגנה, ובמידה שלא יוגשו כתבי הגנה יהיו התובעים רשאים להגיש בקשה חוזרת למתן פסק דין בהיעדר הגנה.

  2. התובעים יגישו לתיק בית המשפט תרגום מהשפה הערבית לשפה העברית מאומת על ידי עורך דין של צוואת המנוח גאדו פריד גאנם.

  3. על התובעים לקיים אחר האמור לעיל תוך 30 ימים, ולא תימחק התביעה.

    המזכירות תמציא לתובע החלטה זו.

    התיק יובא לעיוני בהתאם.

    ניתנה היום, י"ב כסלו תשע"ו, 24 נובמבר 2015, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>