חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 47063-03-10 נסים נ' שירביט חברה לביטוח בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום הרצליה
47063-03-10
2.7.2015
בפני השופטת:
לימור רייך

- נגד -
תובע:
תומר נסים
נתבעות:
1. שירביט חברה לביטוח בע"מ
2. מנורה מבטחים ביטוח בע"מ

החלטה
 

 

בפניי בקשת התובע לתקן את כתב התביעה באופן שסכום הפיצוי הנדרש, יהיה מעבר לסמכות בית משפט זה ולהורות על העברת התיק לבית המשפט המחוזי מחמת חוסר סמכות עניינית.

לאחר עיון בבקשה, בתגובה ובתשובה לתגובה ונספחיהם נחה דעתי, כי לא ניתן להכריע בבקשה כפי שהוגשה ואפרט:

התובע טוען להפסדי שכר בעבר ולעתיד, לצורך כך צירף חוות דעת של רו"ח ירון רומנו, חרף העובדה עליה אין מחלוקת, כי התובע הינו שכיר העובד מזה שנים, עובר לאירוע התאונה ולאחריה, במקום עבודה מסודר (בנק ישראל) ואם נגרם לו הפסד שכר לעבר (נזק מיוחד), הרי שניתן בנקל להוכיח זאת באמצעות הגשת תלושי שכר / אישור מעסיק על ניצול ימי מחלה והזכות לפדות (הנזק שנגרם כתוצאה מכך) וביחס להפסד שכר לעתיד, ככל שמבקש התובע לטעון כי אלמלא התאונה היה משתכר שכר בשיעור אחר, הרי שגם אז עליו להמציא אסמכתא מטעם המעסיק כי כך הם פני הדברים.

סוף דבר;

על התובע להגיש תחשיב נזק מטעמו, במסגרתו ישקול ביהמ"ש שוב את הבקשה . לתחשיב הנזק יצרף התובע תלושי שכר מתחילת שנת 2007 עד היום, אישור מעביד לפיו שהה התובע כ- 600 ימים בחופשת מחלה, ככל שפדה ימי מחלה עליו להמציא אישור על הזכות לפדות ובאיזה סכום. הוא הדין בקשר לטענת התובע בגין הפסד שעות נוספות, אפשרות לקידום/השבחת שכר של רו"ח בבנק וכיוצ"ב.

כמו-כן, יש לצרף את המסמכים שלהלן:

  1. חוות דעתו של ד"ר כספי, לאחר התאונה השנייה, מעיון בתיק עולה כי היא נסרקה באופן חלקי.

  2. קביעתו הסופית של פרופ' אהרנפלד – כאמור בסעיף 5 ב' לבקשת התובע.

     

    אשר על כן, הנני מורה לצדדים לפעול כדלקמן:

    התובע יגיש תחשיב נזק עד ליום 24.09.15.

    נתבעות יגישו תחשיבי נזק עד ליום 24.10.15.

    תז"פ ליום 26.10.15, לשם בחינת שיגור הצעה.

     

     

    ניתנה היום, ט"ו תמוז תשע"ה, 02 יולי 2015, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>