- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- דיני עבודה
- ביטוח
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- דיני תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- משפט מנהלי וחוקתי
- גישור ובוררויות
- משפט בינלאומי
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני חינוך
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 46827-11-11 ח'זנה ואח' נ' ח'זנה ואח'
|
ת"א בית המשפט המחוזי חיפה |
46827-11-11
13.4.2015 |
|
בפני השופט: רון סוקול |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעים: 1. אליף חיזנה 2. ראמי חיזנה עו"ד אליהו נאמן ושות' |
הנתבעים: 1. נוהאד ח'זנה 2. נאסיף ח'זנה 3. ראמז ח'זנה 4. סמיר ח'זנה אריה חגאג 5. דרור ח'זנה 6. עז' זאב ח'זנה ז"ל (המנוח) 7. אשרף ח'זנה 8. דוקאן עטאללה 9. מנהל עיזבונו של המנוח מוראד ח'זנה ז"ל עו"ד איראני ויטולד ואח' עו"ד אריה חגאג עו"ד דוקאן עטאללה |
| החלטה | |
1.בקשה שהגיש רו"ח רצ'קובסקי אשר מונה כמורשה חתימה נוסף בחברה, לקבלת הוראות בדבר תשלום שכר עבודה לעובדים שונים. בבקשתו מפרט רו"ח רצ''ובסקי רשימה של עובדים ובהם הנתבעים 1 ו- 2, נוהאד ח'זנה ונאסיף ח'זנה, וקרובי משפחתם, אשר לא קיבלו את שכרם בשל מחלוקת בין התובעים לנתבעים.
2.עוד מפרט רו"ח רצ'קובסקי את הפעולות שביצע כדי לברר את תפקידם של כל העובדים האמורים בחברה, לרבות שיחות עם נציגי משרד הרווחה, שיחות עם העובדים עצמם ועם מנהל בית הספר.
3.בסופה של בקשתו ממליץ רו"ח רצ'קובסקי לשלם לעובדים תשלומי שכר, אם כי לגבי חלקם מבקש הוא להגביל את התשלום. רק לגבי נאסיף ח'זנה הינו סבור כי תשלום שכרו מותנה באישור ההתקשרות על ידי דירקטוריון החברה. בכל מקרה מציין רו"ח רצ'קובסקי כי הוא סבור שיש לשלם לעובדים שכר על פי הסכום המקסימאלי המפורט ב"תקן" של משרד הרווחה.
4.הנתבעים נוהאד ונאסיף ח'זנה תומכים בדרישות העובדים ומבהירים כי מזה חודשים ארוכים לא קיבלו העובדים האמורים כל שכר. לטענתם יש לאשר תשלום לעובדים על פי השכר שהיה נהוג ללא כל הפחתה. שאר הנתבעים לא הגיבו לבקשה.
5.התובעים מתנגדים לבקשה. בתגובתם טוענים התובעים כי מדובר בתשלומים לקרובי משפחתם של נוהאד ונאסיף. תשלומים אלו משולמים ללא הצדקה וללא זיקה לתרומתם של אותם קרובים לחברה. התובעים מדגישים כי מזה מספר חודשים נוהג אליף לחתום על תשלומים לעובדים השונים ללא כל התנגדות ומבלי שהוגשו תביעות כנגד החברה. מכאן מבקשים הם ללמוד כי אין צורך בכל שינוי. עוד טוענים הם כי אין לסמוך על המלצותיהם של עובדי משרד הרווחה, הפועלים למענו של נוהאד, ולא לטובת החברה. התובעים מעלים גם טענות פרטניות ביחס לכל אחד מהעובדים.
6.שקלתי את טענות הצדדים והגעתי למסקנה כי יש לאמץ את המלצותיו של רו"ח רצ'קובסקי. מצויים אנו בתובענה להסרת קיפוח של בעלי המניות. ההליך מצוי עדיין בשלבים מקדמיים שכן טרם נשמעו ראיות וטרם נקבע כי התשלומים המשולמים לקרובי משפחתם של הנתבעים מקפחים את התובעים או מי מבעלי המניות האחרים בחברה. בשלב זה, ולצורך הבקשה הנוכחית, די בהתרשמותו של ר"ח רצ'קובסקי המבוססת על שיחות עם בעלי תפקידים בחברה ובמשרד העבודה, כדי לקבוע כי יש לשלם שכר למי שלכאורה עובד בחברה. אם בהמשך ההליכים יתברר כי תשלומי שכר העבודה מהווים מסווה למשיכות שלא כדין של הנתבעים או מי מהם, ניתן יהיה להורות על השבה או על קיזוז מכספים שיגיעו לנתבעים.
7.התובעים טוענים גם כי הגישו תביעה נגזרת כנגד נוהאד ונאסיף להשבת כספים ש"גזלו" לטענתם מקופת החברה. הגשת התביעה אינה מספקת כדי למנוע תשלומים כל עוד לא הוכרעו הטענות על ידי בית המשפט. עם זאת, ברי כי ככל שהוטלו עיקולים על כספים המגיעים למי מהעובדים מקופת החברה, הרי שכל תשלום ייעשה בכפוף לעיקולים ועל פי הוראות כל דין.
8.בשים לב לאמור אני מאשר לרו"ח רצ'קובסקי לחתום על תשלום שכר עבודה לעובדים המפורטים בבקשתו ובמגבלות שצוינו על ידו.
(א)נוהאד ח'זנה – שכר של 15,000 ₪ ברוטו בצירוף החזר הוצאות רכב.
(ב)ארקאן ח'זנה – שכר של 11,044 ₪ בצירוף החזר הוצאות רכב.
(ג)ואליד ח'זנה – שכר של 5,734 ₪.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
