- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 28986-07-14 אבו ערב ואח' נ' נסייר ואח'
|
ת"א בית המשפט המחוזי חיפה |
28986-07-14
12.5.2015 |
|
בפני השופט: אמיר טובי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעים: 1. מאיה אבו ערב 2. אבראהים אבו ערב |
נתבעים: 1. תאופיק נסייר 2. מדיקל קונסלטנס אינטרנשיונל בע"מ ו/או מדי גפ בע"מ (MG) |
| החלטה | |
בפניי בקשה להורות לנתבע 1 להמציא לתובעים מסמך ספציפי: טפסי סקירת מערכות בהם הוא עושה שימוש כיום ולחילופין במידה והנתבע משתמש היום באותו טופס ששימש אותו בעת סקירת המערכות שערך לתובעת בשנת 2008 הוא מתבקש לאשר זאת ולציין לאיזה טופס הכוונה, האם לטופס ששימש אותו בשבוע ה 16 או הטופס ששימש אותו לסקירה בשבוע ה 22.
ב"כ הנתבעים התנגד לבקשה בציינו כי בבקשה מס' 12 שהוגשה מטעם התובע נתבקש בית המשפט לחייב את הנתבע 1 להשיב לשאלות שהופנו אליו במסגרת שאלון, עליהם לא ענה במידה שהניחה דעתו של ב"כ התובעים. בין היתר התבקש בית המשפט להורות לנתבע לצרף את טפסי הבדיקות ו/או הסריקות שהיו בשימושו מאז יוני 2008 ועד היום. בתגובה הנתבע לאותה בקשה נטען כי תשובת הנתבע היתה מספקת ובה נאמר כי הטפסים בהם הוא עושה שימוש מאז יוני 2008 ועד היום הם אותם טפסים ואלה מצויים ברשות התובעים והם אף צורפו לכתב התביעה. עוד הפנה ב"כ הנתבעים כי בהחלטתי מיום 22.4.2015 בבקשה לחייב את הנתבע להשיב לשאלות שלא נענו לשביעות רצון ב"כ התובעים, נעתרתי למספר מצומצם של שאלות תוך שנקבע כי יתר השאלות נענו או שאינן רלוונטיות לסוגיה שמחלוקת.
דין הבקשה להידחות.
הנתבע אישר בתצהיר תשובות לשאלון כי הוא עושה כיום שימוש באותם טפסים בהם השתמש בשנת 2008. אלה צורפו לכתב התביעה ולכן לא ברור מדוע הוגשה בקשה זו המתייחסת לאותו עניין. בהחלטתי מיום 22.4.2015 קבעתי כי אין מקום לחייב את הנתבע להשיב תשובה נוספת לעניין זה. למותר לציין כי הטפסים הרלוונטיים מצויים בידי התובעים והם אף צורפו לכתב התביעה. הגשת הבקשה דנא חסרת כל הצדקה והיתה מיותרת.
לפיכך, אני דוחה את הבקשה ומחייב את התובעים לשלם לנתבעים הוצאותיהם בגינה בסך 2,000 ₪ וזאת תוך 30 יום.
ניתנה היום, כ"ג אייר תשע"ה, 12 מאי 2015, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
