- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ת"א 21765-02-10 טיב נ' רפאילוב
|
ת"א בית משפט השלום תל אביב - יפו |
21765-02-10
20.7.2015 |
|
בפני השופטת: איילה גזית |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: רחל טיב |
נתבע: יעקב רפאילוב |
| החלטה | |
בתיק זה ניתן פסק דין על ידי כב' השופט תמיר ביום 15/09/10, על פיו התביעה נדחתה, והדיון בבקשה לביטול פסק הדין הועבר לשמיעה בפניי לאחר שכב' השופט תמיר החליט לפסול את עצמו.
התובעת הגישה בקשה לביטול פסק דין, ובישיבת יום 06/09/11, נדחתה הבקשה בהעדר התייצבות התובעת ובא כוחה.
התובעת הגישה בקשה לביטול ההחלטה, הדוחה את הבקשה לביטול פסק דין, והדיון נקבע ליום 07/01/13, בו לא התייצבה התובעת ובא כוחה, אולם בהעדר אישור מסירה, נקבע דיון ליום 16/01/13.
בישיבת יום 16/01/13, התייצב בא כוח התובעת, והודיע כי הוא מופיע על דעת שני הצדדים, ועתר למתן אורכה, על מנת לסיים את שני התיקים מחוץ לכותלי בית המשפט.
ב"כ התובעת הגיש הודעה לבית המשפט בעניין הליך בוררות שמתקיים בין הצדדים, על פי ההודעה הסכימו הצדדים על העברת התיק להכרעה לבוררות על פי דין תורה, והודיע כי לאחר מתן פסק הבורר תוגש בקשה לאישורו.
למרות הדיונים שהתקיימו במסגרת הבוררות, ב"כ התובעת הגיש בקשה נוספת לקביעת דיון בבקשה לביטול ההחלטה הדוחה את הבקשה לביטול פסק דין, וכן בקשה לעיכוב ביצוע של פסק הדין.
בסעיף 2 לבקשה טען ב"כ התובעת כי הסכסוך בתיק זה, כמו גם הסכסוך בתיק נוסף שמספרו 32961/01/10, הועבר לבוררות בפני בית דין בירושלים, הדן על פי דין תורה.
ב"כ התובעת טען כי הנתבע מעכב את ההכרעה בבוררות מחד, ופועל כנגד התובעת לגביית כספים בלשכת ההוצל"פ מאידך, ועל כן עותר לעיכוב ביצוע הליכי הוצל"פ.
לאחר ששמעתי את טענות הצדדים, ועיינתי בכתבי הטענות, בבקשות ובתגובות על נספחיהם, אני קובעת כי אין מקום להיעתר לבקשה, הן מהנימוק שהבקשה לא הוגשה במועד , והן מהנימוק שהבקשה לא נתמכה בתצהיר ערוך כדין. יתרה מזו, הצדדים הסכימו למסור את הסכסוך בשני התיקים, התיק דנן והתיק 32961-01-10, לבוררות במסגרת בית דין תורה.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
