פלוני נ' שומרה חברה לבטוח בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום פתח תקווה
21280-09-15
3.5.2016
בפני השופטת:
ריבה שרון

- נגד -
תובע:
פלוני
עו"ד עוזר קליין
נתבעת:
שומרה חברה לבטוח בע"מ
עו"ד אריאל שנהב
החלטה


 

1..        התובע- יליד 1981,  היה מעורב בת.ד נשוא התביעה מיום 11/9/14  (להלן: "התאונה").

לאחר שעיינתי במסמכים הרפואיים שהוצגו ובחנתי את טענות הצדדים , מצאתי שיש ראשית ראיה למינוי מומחה בתחום האורתופדיה, ולו מחמת הספק.

           

  1. אני ממנה כמומחה מטעם בית המשפט בתחום האורתופדי את ד"ר  אלי שטיינברג (להלן: "המומחה").  המומחה יואיל ליתן חוות דעת בעניינו של התובע בקשר עם התאונה, לקבוע אם קיים קשר סיבתי בינה ובין תלונותיו והטיפולים שעבר בתחום המינוי- חלקם או כולם, האם נותרה נכות, תוך התייחסות לנכויות זמניות ולנכות צמיתה, אם בכלל, להתייחס לשאלת הצורך בטיפולים עתידיים- מהותם, תדירותם, עלותם וכיו"ב.  הכל- בשים לב אף לרקע הרפואי ותוך התיחסות לנכות כוללת שאף אינה קשורה בתאונה, ככל שיש כזו. 

 

  1. למניעת תקלות,- מתבקשים המומחה והצדדים לבחון כבר עתה ולהודיע (רק) אם קיימת מניעה אובייקטיבית ממשית שבגינה יש מקום לשקול את מימוש המינוי בתיק זה.

 

  1. בשכ"ט המומחה בגין חוו"ד אותו אני מעמידה על הסך של 5,000 ₪ בתוספת מע"מ כחוק וכן בעלות בדיקות עזר לצורך חוות הדעת שאינן מכוסות במסגרת הציבורית - תישא בשלב זה הנתבעת כמימון ביניים בלבדב"כ הצדדים יעקבו ויוודאו כי חשבונו של המומחה משולם בתוך 30 יום ממועד דרישתו, ואם לא תגיע בתוך 21 יום מהיום- יפעלו מיד לבקשה ולאחר מכן- ידאגו לפרעונה במועד. אסמכתא בדבר תשלום תומצא בפקס לב"כ התובע ולמרפאת המומחה לאחר התשלום. אבקש להקפיד על כל האמור בסעיף זה, במועד, ולחסוך מהמומחה את הטרדה הכרוכה בקבלת שכרו, לא כל שכן- בקשות ופניות מיותרות לבית המשפט בנושא.

 

  1. מועד הבדיקה לא יקדם מחלוף 45 יום לאחר המצאת העתק הפניה אל המומחה לידי ב"כ הנתבעת. המועד  יודע לב"כ הנתבעת מיד לאחר תיאומו.

 

  1. הצדדים ימציא לידי המומחה ללא דיחוי את כל המסמכים בהתאם לדין ולפסיקה. המומחה רשאי לדרוש מהצדדים כל מסמך רפואי שימצא לנכון וכן להפנות את התובע לכל בדיקת עזר שיזדקק לה.

 

  1. המומחה יואיל אף לבדוק את התובע ולהגיש את חוות דעתו לבית המשפט בתוך 30 יום ממועד הבדיקה/המצאת בדיקות עזר משלימות שיבקש.

 

  1. לאחר קבלת חוו"ד יוגשו תחשיבי נזק מפורטים וריאליים- בתוך 30 יום ע"י כל צד.   

            לתחשיב התובע יצורף דו"ח רציפות בעבודה מהמל"ל הכולל פרטי מעסיקים, תק' עבודה ושכר ככל שנדרש צו-יתבקש מבעוד מועד.  לתחשיב הנתבעת יצורף חישוב ופירוט ניכויים בפועל או רעיוניים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>