ת"א 2093-09-14 שני ואח' נ' בלזניק ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום באר שבע
2093-09-14
7.3.2015
בפני השופטת:
רחלי טיקטין עדולם

- נגד -
תובעים:
1. יהודה שני
2. שרה שני

עו"ד נדב דלומי
נתבעים:
1. אלס בלזניק
2. אליסה בלזניוק

פסק דין
 

 

בפני תביעה למתן צו עשה לטובת התובעים - להורות לנתבעים לאפשר לתובעים ביצוע תיקון יסודות הממ"ד בשטחם - באמצעות כניסה לשטח הנתבעים.

העובדות שאינן במחלוקת

  1. התובעים מתגוררים בבית צמוד קרקע, ברחוב יוחנן לינדנר 39, שכונת רמות בבאר שבע.

  2. הנתבעים הינם שכני התובעים והם מתגוררים בבית צמוד קרקע, ברחוב יוחנן לינדנר 37, בבאר שבע.

  3. שני הבתים צמודים זה לזה.

  4. כשנה טרם הגשת התביעה, בנו התובעים ממ"ד בחצר ביתם וגם מחסן.

  5. לצורך בניית הממ"ד והמחסן, נכנסו פועלים מטעם התובעים, לשטח ביתם של הנתבעים, בהסכמת הנתבעים.

  6. התובעים מבקשים כיום לבצע עבודות איטום בממ"ד, אותם ניתן לבצע לטענתם, רק משטח ביתם של הנתבעים.

    מהלך הדיון בתיק זה

  7. עוד טרם הוגשה התביעה, פנו התובעים לנתבעים, באמצעות בא כוחם (לטענת התובעים הם אף פנו קודם לכן, באופן ישיר לנתבעים), בדרישה להתיר להם גישה לשטחם, על מנת לבצע את העבודות הדרושות. הנתבעים מצדם, באמצעות בא כוחם, היו נכונים להתיר את הכניסה לשטחם לצורך ביצוע העבודות, אולם התנו הסכמתם במספר תנאים. התובעים הסכימו לחלק מאותם תנאים. בעניין זה ראה מכתב ב"כ הנתבעים מיום 5.5.14 בו נרשם כדלקמן: לגופו של עניין, מרשי אינו מביע התנגדות לכניסתו של מרשך לשטחו הפרטי לצורך ביצוע העבודות הנחוצות, אך בטרם יכנס מרשך לשטחו הפרטי של מרשי יתקיימו מס' תנאים מקדמיים שיחייבו את מרשך להתחייב ולקיים... ולהלן התנאים" (להלן: "מכתב ב"כ הנתבעים"). וראו גם מכתב התגובה של ב"כ התובעים, מיום 11.6.14, בו נרשם כדלקמן: "התנאים שמרשך מציב לצורך ביצוע העבודות הרלבנטיות אינם סבירים בעליל... יחד אם זאת, חלק מהתנאים בהחלט מקובלים וכדלקמן:..." (להלן: "מכתב ב"כ התובעים").

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>