ת"א 19836-03-16 ויאסוניקס בע"מ נ' CorVascular Diagnostics,LLC

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום תל אביב - יפו
19836-03-16
6.11.2016
בפני השופט:
משה סובל-שלום ת"א

- נגד -
תובעת -מבקשת:
ויאסוניקס בע"מ
נתבעת - משיבה:
1. CorVascular Diagnostics
2. LLC

החלטה

א. כללי

  1. חברת ויאסוניקס בע"מ (להלן: "התובעת"), חברה ישראלית המשווקת מוצרי ציוד רפואי בתחום כלי הדם, ובעלת מוצר הדגל אותו היא משווקת ברחבי העולם 'פלקון', תבעה את חברת CorVascular Diagnostics, LLC ׁ (להלן: "הנתבעת" ו/או "המשיבה"), חברה זרה שהתאגדה במדינת מינסוטה שבארה"ב, והינה המשווקת הבלעדית של מוצרי התובעת בכל ארה"ב, עילת התביעה הינה הפרת חוזה.

  2. ביום 16.3.2016 הוגשה בקשה במעמד צד אחד, להמצאה מחוץ לתחום של כתב התביעה שאוזכר, לנתבעת, מכוח תקנה 500 (4) לתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד – 1984 (להלן: "תקנה 500 (4)").

  3. ביום 20.3.2016 אישר ביהמ"ש את ההמצאה מחוץ לתחום לתובעת וביום 20.07.2016 הוגשה בקשה לביטול המצאה מחוץ לתחום על ידי התובעת, לאחר שביקשה להאריך את מועד ההגשה וקיבלה אישור לכך.

  4. התובעת הגישה תגובה לבקשה והנתבעת הגישה תשובה לתגובה. בהמשך הוגשו על ידי הצדדים כתבי טענות משלימים, כגון הודעת עדכון ותגובה להודעה. עיינתי בכל מה שהוגש.

  5. עוד יצויין כי לאחרונה בקשה הנתבעת רשות להגיש בקשה משלימה ובקשתה נדחתה בהחלטה מיום 30.10.16 שכן מצאתי כי ממילא הביאה הנתבעת את כל טענותיה במסגרת כתבי הטענות ואין לסרבל עוד את ההליך.

    ב. טענות התובעת

  6. המשיבה הוקמה בשעתו על ידי שני שותפים עיקריים, מר ספנסר – מנכ"ל המשיבה, אשר החזיק בשעתו ב- 60% ממניות החברה ומר מייקל – סמנכ"ל מכירות ובעל מניות המחזיק ב- 40% ממניות המשיבה. בהמשך הורחב צוות המכירות ובוצע דילול מניות באחזקותיו של ספנסר. הוקצו 5% ממניותיו לקארל וביל (2.5% כ"א), כך שבעת התביעה החזיק ספנסר ב- 55% ממניות החברה, והלכה למעשה הינו בעל מניות השליטה בחברה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>