חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פלוני נ' ש' ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום קריית גת
18879-06-13
26.6.2016
בפני השופט:
אבישי זבולון

- נגד -
תובע:
ח.ב.ש.
עו"ד אריה הופמן
נתבעים:
1. א.ב.ש.
2. מנורה חברה לביטוח בע"מ
3. מרגוליס אולג אצל אגד תעבורה -ניתן פס"ד
4. איילון חברה לביטוח בע"מ - ניתן פס"ד בפשרה
5. הראל חברה לביטוח בע"מ

עו"ד אריה קנדל
עו"ד סיגל שירזי
פסק דין

 

מבוא

  1. לפני תביעת התובע, יליד 27/9/78, לפיצוי בגין נזקי גוף שנגרמו לו בשתי תאונות דרכים, האחת מיום 28/10/09 (להלן: "התאונה הראשונה") והשנייה מיום 14/12/12 (להלן:" התאונה השנייה").

     

    העובדות

  2. התובע הגיש בתחילה תביעתו כנגד הנתבעות שבכותרת, בגין שלוש תאונות דרכים, עת הושג הסדר פשרה בנוגע לתאונה מיום 2/9/12, עם הנתבעות 3 ו-4, ונותר להכריע בנוגע לשאלת הנזק ביחס לשתי התאונות הנותרות, נשוא התובענה דנן, הראשונה, כנגד הנתבעות 1 ו-2 ( להלן: "התאונה הראשונה" ) והשנייה כנגד הנתבעת 5 ( להלן: "התאונה השניה" ).

     

  3. אין מחלוקת כי עסקינן בתאונות דרכים אשר חוק הפיצויים לנפגעי תאונת דרכים, תשל"ה-1975, חל עליהן וכן אין מחלוקת בשאלת החבות.

     

  4. מטעם התובע העידה הנתבעת 1, אשתו וכן התובע בעצמו.

     

  5. כן זומן להעיד, פרופ' רמי מושיוב, מומחה מטעם בית המשפט, בתחום האורתופדיה.

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>