יעקב (אדי) רז נ' קליר גרינברג

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום חדרה
14576-09-15,4352-01-16
22.3.2017
בפני השופט:
אמיר סלאמה

- נגד -
התובע/הנתבע:
התובע בת"א 14576-09-15/הנתבע בת"א 4352-01-16 : יעקב (אדי) רז
הנתבעת/התובעת:
הנתבעת בת"א 14576-09-15/התובעת בת"א 4352-01-16 : קליר גרינברג
החלטה

 

  1. בהמשך לישיבה מיום 22.3.17, לאחר ששמעתי את עמדת הצדדים בנדן ושקלתי את הדברים, מצאתי למנות כמומחה מטעם בית המשפט את המהנדס קליסברג יעקב מרחוב ארלוזורוב 87 חולון, טלפון 03-651724.

  2. המומחה יתבקש לחוות דעתו לגבי הטענות ביחס לטיב ואיכות עבודות בניה שבוצעו ע"י התובע מר יעקב רז בבית הגברת קליר רגינברג, כמתואר בכתבי הטענות, לרבות טענות לליקויים המתוארים בחוות דעת חברת פלס ביקורת ליקויי בניה מיום 25.3.15 ולגבי עלות תיקונם, וכן לטענות לליקויים נוספים, לרבות בצנרת שהונחה במקום ע"י מר רז. כמו כן יחווה המומחה דעתו, במידת האפשר, ביחס לקשר שבין ליקויים שיימצאו על ידו לבין העבודות שבוצעו ע"י התובע מר רז.

  3. הצדדים ימציאו למומחה, עד לתאריך 23.4.17 את כל המסמכים הרלוונטיים לרבות כתבי טענות, חוזים, מפרטים טכניים, ותוכניות וחוות דעת, וכל מסמך שיידרש על-ידי המומחה.

  4. תוך אותה תקופה יפנו בעלי הדין למומחה כדי לתאם עימו ביקור בנכס נשוא התביעה. בביקור רשאים להיות נוכחים בעלי הדין, פרקליטיהם ומומחים מטעמים, אולם ריבוי הגורמים המעורבים לא יעכב את הביקור או כל מפגש אחר עם המומחה. היה והמומחה יסבור כי נוצר קושי בתאום ביקור עם כל הגורמים הנ"ל הוא יקבע מועד עליו ייתן לפרקליטים או בעלי הדין הודעה מוקדמת של 10 ימים לפחות.

  5. מובהר בזאת, כי אי הופעתו של צד או מי מטעמו במועד שנקבע לא תעכב את הביקור ואת המשך ההליכים בפני המומחה.

  6. שכרו של המומחה יקבע על ידו, והוא ישולם בשלב זה וכמימון ביניים, ע"י התובע מק יעקב רז. על המומחה לדאוג לגביית שכרו בטרם יחל את עבודתו.

  7. המומחה מתבקש ליתן חוות דעתו, ערוכה על פי סעיף 24(א) לפקודת הראיות [נוסח חדש] התשל"א-1971, תוך 45 ימים מרגע קבלת מלוא המסמכים לידיו, אולם רק לאחר שישולם לו שכר טרחתו.

  8. היה ויהיו למי מהצדדים שאלות הבהרה למומחה, הן יוגשו לו תוך 15 יום ממועד קבלת חוות דעתו והמומחה מתבקש להשיב לשאלות אלה תוך 15 יום נוספים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>