חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 1411-02-15 זוילי נ' טבת ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום באר שבע
1411-02-15
30.11.2015
בפני השופטת:
נעם חת מקוב

- נגד -
תובע:
אפרים זוילי
נתבעים:
1. אהובית טבת
2. משה הינדי
3. פרטונה מימון

החלטה
 

 

  1. בהמשך לדיון שהתקיים היום, אני ממנה את מר מרדכי בס טל' 03-6775160 כמומחה מטעם בית המשפט בהליך זה.

  2. המומחה יתבקש לחוות דעתו בכל השאלות שבתחום מומחיותו כפי שאלה עולות מחוות הדעת שהגישו הצדדים ומכתבי הטענות.

  3. בנוסף, יתבקש המומחה להתייחס במסמך נפרד, אשר יימסר לצדדים בלבד ולא לבית המשפט, לשאלת שווי השימוש שעושים הנתבעים בתשתיות התובע וזאת כבסיס למו"מ בין הצדדים.

  4. הצדדים ימציאו למומחה, תוך 45 יום מהיום את כל המסמכים הרלוונטיים לרבות כתבי טענות, חוזים, חוות דעת וכל מסמך שיידרש על-ידי  המומחה.

  5. תוך אותה תקופה יפנו בעלי הדין למומחה כדי לתאם עימו ביקור בנכס נושא התביעה. בביקור רשאים להיות נוכחים בעלי הדין, פרקליטיהם ומומחים מטעמים, אולם ריבוי הגורמים המעורבים לא יעכב את הביקור או כל מפגש אחר עם המומחה. היה והמומחה יסבור כי נוצר קושי בתאום ביקור עם כל הגורמים הנ"ל הוא יקבע מועד עליו ייתן לפרקליטים או בעלי הדין הודעה מוקדמת של 10 ימים לפחות. אי הופעתו של צד או מי מטעמו במועד שנקבע לא תעכב את הביקור ואת המשך ההליכים בפני המומחה.

  6. המומחה לא יערוך את הביקור במקום לפני חלוף 45 יום מהיום, אלא אם יסכימו לכך כל בעלי הדין, והוא מתבקש ליתן חוות דעתו ככל הניתן תוך 90 יום מהיום.

  7. אני מעמידה את שכרו של המומחה על סכום של 4,500 ₪ בתוספת מע"מ. ככל ששכרו של המומחה עולה על סכום זה, יודיע על כך לבית המשפט ולצדדים תוך 7 ימים מיום קבלת הודעת המינוי. כמו כן יודיע המומחה לבית המשפט ולצדדים תוך 7 ימים מיום קבלת הודעת המינוי אם יש לו נגיעה למי מן הצדדים.

  8. היה ויהיו למי מהצדדים שאלות הבהרה למומחה, הן תוגשנה לו תוך 15 יום ממועד קבלת חוות דעתו והמומחה מתבקש להשיב לשאלות אלה תוך 15 יום נוספים.

  9. המזכירות תוציא הודעת המינוי למומחה כבר עכשיו, נוכח העובדה ששכר הטרחה הופקד זה מכבר בקופת בית המשפט.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>