ת"א 13487-02-14 מלול ואח' נ' בסטקר ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום באר שבע
13487-02-14
6.11.2014
בפני השופטת:
נעם חת מקוב

- נגד -
תובעים:
1. טובי שלמה מלול
2. מרים מלול

נתבעים:
1. אברהם בסטקר
2. בת שבע בסטקר
3. עיריית קריית גת -הוועדה המקומית לתכנון וב

החלטה
 

 

  1. בהמשך לדיון היום אני מורה על מינוי של מר מרדכי בס, טל' 03-5351143, כמומחה מטעם בית המשפט. המומחה יתבקש לחוות דעתו בסוגית חיזוק היסודות הנדרש לצורך חיזוק הבית המשותף של הצדדים להליך זה, שיאפשר את הבנייה נשוא הליך זה. המומחה יתייחס בחוות דעתו גם לעלות החיזוק ואף יחווה דעתו לגבי החלוקה הראויה לנשיאה בעלות זו בין הצדדים להליך (היינו התובעים והנתבעים 1 ו – 2).

  2. הצדדים יהיו רשאים להמציא למומחה כל מסמך רלוונטי והם יעשו כן תוך 45 יום מהיום.

  3. אני מעמידה את שכרו של המומחה על סכום של 4,500 ₪ בצירוף מע"מ. בשלב זה יישאו התובעים והנתבעים 1 ו – 2 בשכר המומחה בחלקים שווים והם יפקידו את חלקם בקופת בית המשפט תוך 30 יום מהיום.

    המזכירות לא תוציא הודעת המינוי עד להפקדת הפיקדונות בקופת בית המשפט על ידי הצדדים.

  4. המומחה יודיע לבית המשפט ולצדדים תוך 7 ימים ממועד קבלת הודעת המינוי אם יש לו נגיעה למי מן הצדדים או אם יש טעם אחר בשלו אינו יכול לקבל עליו את המינוי. כמו כן יודיע המומחה לבית המשפט ולצדדים תוך אותו מועד אם שכרו שונה מן השכר שנקבע לעיל.

  5. הצדדים יפנו למומחה תוך 45 יום כדי לתאם עימו ביקור בנכס נשוא התביעה. בביקור רשאים להיות נוכחים בעלי הדין, באי כוחם ומומחים מטעמים, אולם ריבוי הגורמים המעורבים לא יעכב את הביקור או כל מפגש אחר עם המומחה. היה והמומחה יסבור כי נוצר קושי בתאום ביקור עם כל הגורמים הנ"ל הוא יקבע מועד עליו ייתן לבאי כוח הצדדים הודעה מוקדמת של 10 ימים לפחות.

    אי הופעתו של צד או מי מטעמו במועד שנקבע לא תעכב את הביקור ואת המשך ההליכים בפני המומחה.

  6. המומחה לא יערוך את הביקור במקום עד 45 יום מהיום, אלא אם יסכימו לכך כל בעלי הדין, והוא מתבקש ליתן חוות דעתו עד 90 יום מהיום.

  7. היה ויהיו למי מהצדדים שאלות הבהרה למומחה, הן יוגשו לו תוך 15 יום ממועד קבלת חוות דעתו והמומחה מתבקש להשיב לשאלות אלה תוך 15 יום נוספים.

  8. לאחר קבלת חוות דעת המומחה, ינסו הצדדים להגיע להסכמות בכל הנוגע לביצוע חיזוק היסודות על מנת לאפשר את הבנייה אותה מבקשים הנתבעים 1 ו – 2 לבצע וככל שיגיעו להסכמות כאלה יודיעו עליהן לבית המשפט.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>