אליהו נ' מלכה

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום כפר סבא
12435-04-14
18.4.2017
בפני השופט:
מיכאל קרשן

- נגד -
התובע:
יוסף אליהו
הנתבע:
בני מלכה
פסק דין
 

 

תביעה להחזר חוב בגובה 1,000,000 ₪.

 

עובדות שאינן שנויות במחלוקת

  1. בעסק בשם י.א. אחזקות (להלן – "העסק"), הרשום על שמו של התובע הועסק הנתבע באופן פורמאלי כשכיר. העסק נרשם על שמו משיקוליו של הנתבע, אשר לא יכול היה לפתוח עסק, בשל חובות שצבר או מכל סיבה אחרת.

     

  2. אין חולק כי הנתבע פרע חובות פרטיים שלו מכספי העסק (עדות הנתבע, עמ' 25 לפרוטוקול שורות 29-26).

     

  3. בשנת 2011 נסגר העסק לאחר שקרס כלכלית, ושני הצדדים עברו לעבוד בחברת ארזים מערכות תשתית 2005 בע"מ (להלן – "חברת ארזים").

     

  4. ביום 13.8.2012 נערכה פגישה בין התובע לנתבע בנוכחות מר ניסים עזרא, הבעלים הרשום של חברת ארזים.

     

    בפגישה זו הועלה על הכתב מסמך (נספח ב' לתצהיר הנתבע; להלן – "מסמך ההתחייבות") המתעד לכאורה חובות כספיים לגורמים שונים, ובסופו רשם הנתבע בכתב ידו את המשפט הבא: "אני בני מלכה ת.ז. 23669586 מתחייב שזה כול החובות כלפי יוסף אליהו".

     

    טענות הצדדים

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>