חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ת"א 12349-10-15

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום קריית גת
12349-10-15
13.4.2016
בפני השופט:
אבישי זבולון

- נגד -
תובע:
פלוני
נתבעת:
הפניקס חברה לביטוח בע"מ
החלטה
 

 

  1. זוהי החלטה בבקשת התובע, למינוי מומחים רפואיים, לצורך מתן חוות דעת רפואית בשאלת הנכות הרפואית.

     

  2. התובע הגיש תביעה לפיצויים בגין פגיעתו בתאונת דרכים שאירעה לטענתו ביום 7/12/14.

     

  3. התובע ביקש למנות מומחים רפואיים בתחום הנוירולוגיה והאורתופדיה. לטענתו, הוא סובל עקב התאונה מן הסימפטומים הבאים :

    א. הפניה מיום 10/12/14 – ממצאים בבדיקה: "מצב כללי טוב. רגישות במישוש בשרירי גב, צוואר, בטן, שתף דם בברך שמאל."

    ב. סיכום ביקור מיום 21/12/14 – "בבדיקה גופנית – מגבלה בתנועות עמ"ש צווארי עם נימול והקרנה לשתי הידיים. רגישות במישוש באזור-צלעות, כאבים מפוזרים. מגבלה בתנועות עמ"ש מותנה עם נימול והקרנה לשתי הרגליים כאבים, המטומה בירך ימין".

    ג. בדיקת מיפוי עצם מיום 11/1/15 – "דגש קליטה במפרקי הכתפיים ובפרקי ירכיים...קליטה מוגברת בקדמת הצלעות 6-7 משמאל, בחיבור טיביו פיבולרי בברך הימנית, ניכרת יותר בקונדילוס פמורלי מדיאלי בברך השמאלית וכן קליטה מתונה יותר באזור קרסול-טרסוס משמאל.

    ד. הפניה כללית מיום 1/2/15 – "ממצאים בבדיקה – בהכרה, ללא סימני גירוי מנינגיאלי, עצבים קרניאלים-תקינים, כח גס שמור...בדיקה נוירולוגית תקינה, יש תלונות אשר קשורות לזעזוע מח, תופעות האלו חולפות עם הזמן ואין לזה טיפול מיוחד"

    ה. בדיקת CT עמוד שדרה מותני מיום 14/2/16 – "גופי חוליות וקשתות אחוריות הודגמו שמורים. מירווחים בין חולייתים תקינים. תעלה ספינלית גרמית אינה מוצרת. מירווח בין גופי חוליות L1-L2 תקין. מפרקים פצטלים תקינים ללא עדות להיפרטרפיה של רצועות צהובות."

    ה. בדיקת CT עמוד שידרה צווארי מיום 14/2/16 – "גופי חוליות וקשתות אחוריות שומרים על גובה וצורה. מירווחים בין חולייתים שמורים. תעלה ספינלית גרמית אינה מוצרת. מפרקים פצטלים ואונקוורטברלים שמורים. דנס בעמדה מרכזית..."

    ו. סיכום ביקור מיום 5/5/15 – "בדיקה גופנית – מגבלה בתנועות עמ"ש צווארי עם נימול והקרנה לשתי הידיים כאבים כתפיים, כאבים שרירים. מגבלה בתנועות עמ"ש צווארי מותני עם נימול והקרנה לשתי הרגליים הקרנה כאבים לרגל שמאל...כאבים ברכיים, רגישות מעל הפיקה.."

    ז. הפניה כללית מיום 20/8/15 – "ממצאים בבדיקה – EMG- נזק שורשי L3/L4 , LT, L5/S1"

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>