ת"א 11795-10-13 רביב נ' ארזי, ת"א 55953-05-12 ארזי ואח' נ' רביב
|
ת"א בית משפט השלום כפר סבא |
11795-10-13,55953-05-12
26.1.2017 |
|
בפני השופט: רונן פלג |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש: יקי ארזי |
המשיב: אריה רביב |
| החלטה | |
|
1.בקשה למחיקת כתב התביעה המתוקן שהגיש המשיב נגד המבקש בת"א 11795-10-13.
2.בדיון קדם המשפט שהתקיים ביום 3/4/16, התקבלה בקשה לצירופו מחדש של מר ארז גמר כתובע בת"א 55953-05-12, לאחר שניתן צו הפטר בתיק הפש"ר שהתנהל נגדו. בד בבד הותר למשיב לתקן את כתב התביעה מטעמו עד ליום 20/5/16, באופן שארז גמר יצורף כנתבע נוסף בתביעה הנגדית (ת"א 11795-10-13).
3.בדיון קדם המשפט שהתקיים ביום 31/10/16 הוברר שהליכי הגישור בין הצדדים לא הביאו להסכם פשרה ושהמשיב לא הגיש כתב תביעה מתוקן בהתאם להחלטה. בהחלטה אשר ניתנה בדיון נקבע מועד לשמיעת ההוכחות בתיק ולפנים משורת הדין ניתנה למשיב אפשרות נוספת להגיש כתב תביעה מתוקן ותצהיר משלים.
4.מובן כי בשלב מאוחר זה של ההליך ועל פי המצג שיצר המשיב, תיקון כתב התביעה והתצהיר המשלים נועדו למטרה המצומצמת של צירופו לתביעה של ארז גמר כנתבע לצד המבקש.
5.ביום 6/11/16 הוגשו לתיק כתב תביעה מתוקן ותצהיר משלים מטעם המשיב.
6.ביום 1/12/16 הוגשה בקשה מטעמו של ארז גמר לדחיית התביעה נגדו על הסף. לאחר שהוגשו תגובה ותשובה, הבקשה התקבלה בהחלטה מיום 21/12/16.
7.ביום 28/12/16 הוגשה בקשת המבקש למחיקת כתב התביעה המתוקן. תגובת המשיב הוגשה ביום 12/1/17.
8.לאחר שעיינתי בבקשה ובתגובה נחה דעתי כי יש לקבל את הבקשה ולמחוק את כתב התביעה המתוקן.
9.עיון בכתב התביעה המתוקן מעלה כי הוא כולל שינויים נרחבים. כתב התביעה המתוקן הוגש לסך העולה על סך התביעה המקורי (מבלי ששולמו הפרשי האגרה) והעלה טענות שונות שלא נכללו בכתב התביעה המקורי, כמפורט בבקשה. בנוסף צורפו לכתב התביעה המתוקן נספחים חדשים ובהם חוות דעת ותמונות.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|