שוויג ואח' נ' מועדון הכדורגל הפועל ירושלים ואח'

: | גרסת הדפסה
תע"א
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
3166-07
6.7.2010
בפני :
שרה שדיאור

- נגד -
:
1. רונן שוויג
2. אוחיון מוטי
3. גולה אמיר
4. אברהמי אייל
5. דהאן דוד

:
1. מועדון הכדורגל הפועל ירושלים
2. עמותת הכדורגל הירושלמית
3. קבוצת הספורט הירושלמית - כדורגל בע"מ
4. ויקטור יונה

החלטה,החלטה,החלטה

החלטה

1. לא מצאתי לנכון קודם וגם לא עכשיו למחוק את התביעה. התיק נקבע להוכחות להיום ויש לשמעו.

2. כבר בתאריך 10.2.10 הוגשו לבית הדין מסמכי העסקה של התובעים. החלטה בעניין זה יצאה ביום 14.2.10 . היא לקונית והיא מתייחסת להודעה ומביאה אותה לידיעת הנתבעות.

3. משהודעה כזאת לא ברורה שומה על מקבל ההודעה לבדוק מהי ההודעה.

4. בתאריך 14.2.10 הוגשה בקשה למחיקת התביעה מאחר ובא כח הנתבעים טען שלא קבל את המסמכים עליהם הורה בית הדין. גם בעניין זה ניתנה החלטה ביום 2.3.10. בה לא נמחקה התביעה.

5. אין מחלוקת כי הגשה ב 26.6.10 של המסמכים לבא כח הנתבעים שעה שנשלחו בפברואר לבית הדין אינה ראויה והיא פעולה לקויה מטעם התובעים שגם לא שעו להחלטת בית הדין ולא פעלו על פי האתיקה למסירת העתק של מה שנמסר לבית הדין ישירות לצד שכנגד.

אולם אין בכך להצדיק את אי קיום הדיון היום שכן מ 26.6.10 עד היום היה די זמן להערך לחקירות על המסמכים לפחות אלה שהוגשו.

6. יחד עם זאת התנהלות זאת של התובעים מצדיקה פסיקת הוצאות כבר בשלב זה וללא המתנה לסיומם של הליכים וללא קשר לתוצאתם.

7. לאור האמור, יחוייבו התובעים ביחד ולחוד בסך כולל של שכר טרחת עו"ד הנתבעת בגין אי מסירה במועד של המסמכים בסך 5,000 ₪ + מע"מ.

הסכום ישולם תוך 30 יום כאמור ללא קשר לתוצאת ההליך.

ניתנה והודעה היום כ"ד תמוז תש"ע, 06/07/2010 במעמד הנוכחים.

שרה שדיאור, שופטת

החלטה

1. במסגרת חקירתו של מר גולה, מפתח ב"כ הנתבעים קו חקירה המתייחס למסמך ששלח התובע לנתבעים, באשר לטענתו, מאחר שבית הדין לא ראה את המסמך, נרשם בו שלתובע אין תביעות נגד הנתבעים. מדובר במסמך משנת 2000.

2. ב"כ התובעים טוען כי אין רלוונטיות לשאלות ו/או למסמך, מאחר שמדובר בתקופה קודמת המתייחסת לטרם העברתו לנצרת, וכי אינו מסכים לקו שאלות זה.

3. על פי כתב התביעה שהוגש ביום 19.12.07, ובו מר גולה הוא התובע 3, בסעיף 18 נאמר כי התובע 3 הועסק כשחקן כדורגל בנתבעות "החל מיום 1.8.89 ועד ליום 31.5.02". בפרוטוקול שבפנינו אף תיקן זאת התובע לשנת 87. בסעיף 34 נתבעו פיצויי פיטורים בגין תקופת העסקתו של התובע 3, המתייחס לכל תקופת עבודה זו.

4. אם וככל שבמסמך יש ויתור או הודאה על קבלת כל הזכויות, ואם וככל שיש במסמך משמעות לענין הפסקת רצף העבודה, הרי שהוא רלוונטי מאוד לענין הזכות הנתבעת על ידי התובע בכתב תביעתו. בנסיבות אלו, לגיטימי מאוד בחקירה נגדית לשאול את השאלות.

5. לא למותר לציין כי בכתב ההגנה בסעיף 18 ואילך נטענה טענה זו של הפסקת הרציפות בצורה ברורה וחד משמעית, זאת בנוסף לשאר הסעיפים אשר הכחישו את התקופה.

6. אשר על כן, השאלה רלוונטית, עניינית, עולה מכתבי הטענות ויש מקום לאפשר את החקירה בנושא הזה, עם או בלי הפקס.

ניתנה והודעה היום כ"ד תמוז תש"ע, 06/07/2010 במעמד הנוכחים.

שרה שדיאור, שופטת

החלטה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>