שדה נ' בנק הפועלים סניף קרית שפרינצק ואח'

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי חיפה
23230-01-11
28.4.2011
בפני :
מנחם רניאל

- נגד -
:
יאיר מרדכי שדה
:
1. בנק הפועלים בע"מ
2. סניף קרית שפרינצק
3. ישראכרט בע " מ
4. עיריית חיפה
5. חברת פרטנר תקשורת בע"מ
6. בנק דיסקונט – סניף שדרות מוריה - חיפה
7. כונס הרשמי מחוז חיפה

החלטה,החלטה

החלטה

בשלב זה, לא אדחה את הבקשה, למרות התנגדות בנק הפועלים, והיעדר הסכמה של רוב הנושים, לשיפור שהוצע על ידי החייב. אמשיך בהליכים על ידי מינוי נאמן שיכנס אסיפת נושים, ויודיע לאחר אסיפת הנושים על תוצאותיה. אני מקבל את טענת ב"כ הכונ"ר שיש להבטיח את שכרו ואת הוצאותיו של הנאמן, הן למקרה שההסדר לא יאושר, והן למקרה שלאחר אישור ההסדר, החייב לא יקיים אותו.

למרות החלטתי מיום 16.1.2011, לא ניתן פירוט מספיק של נכסי החייב, לא תואר נסיונו של החייב לשלם את חובו במסגרת הליכי הוצל"פ, לא נערכה לחייב חקירת יכולת והוא לא מציע בטוחה מספקת לתשלום הצעתו.

לפיכך, בשלב זה אני ממנה את עו"ד איתי פריימן כנאמן לקידום הצעת החייב לפי סעיף 19א' לפקודה, אך מינויו ייכנס לתוקף רק לאחר שהחייב יפקיד בידי הנאמן סך של 15,000 ₪ על חשבון הצעתו, וזאת בתוך 14 יום מהיום.

אם החייב לא יוכיח בתוך 21 יום מהיום שהפקיד את הסכום הנ"ל, תינתן החלטה הדוחה את בקשתו להסדר חובו לפי סעיף 19א' לפקודה.

ניתנה והודעה היום כ"ד ניסן תשע"א, 28/04/2011 במעמד הנוכחים.

מנחם רניאל , שופט

החלטה

אינני נותן החלטות ספציפיות בתיקי הוצל"פ. אם בידי החייב טיעונים מספיקים לצורך ביטול עיכוב רשיון הנהיגה, יפעל כרצונו במסגרת התיק שבו עוכב רשיון הנהיגה שלו. אני דוחה את הבקשה של ב"כ החייב.

ניתנה והודעה היום כ"ד ניסן תשע"א, 28/04/2011 במעמד הנוכחים.

מנחם רניאל , שופט

הוקלד על ידי: לאה חיימברג התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>