חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

רוביע ואח' נ' משטרת ישראל/שרות בתי הסוהר-מחלקת האסיר ואח'

: | גרסת הדפסה
עת"א
בית המשפט המחוזי נצרת
1781-06-11
2.6.2011
בפני :
דני צרפתי

- נגד -
:
1. מונעים רוביע
2. חאלד רוביע
3. אבראהים רוביע

:
1. משטרת ישראל/שרות בתי הסוהר-מחלקת האסיר
2. מדינת ישראל

החלטה

החלטה

העתירה כפי שהוגשה לא יכולה להידון. העתירה הוגשה בעניינם של שלושה עותרים במאוחד, כשהדבר אינו אפשרי על פי הדין וההלכה הפסוקה.

לכל היותר, וכלל, ניתן לאחר הגשת עתירות נפרדות לדון בשאלת איחוד הדיון בעתירות, זאת אם נוכח בית משפט כי הן מצריכות בחינה משותפת.

כבר עתה אציין כי בסוגיית חופשות ושאר הנושאים נשוא העתירה שבפני, לא יהיה מקום אף לדון באיחוד דיון בעתיד, בהינתן כך שהבחינות והשיקולים בסוגיות אלו, הם לעולם אינדיבידואלים לכל אסיר ואסיר, גם אם מדובר באחים או באישום משותף כבענייננו.

לסיכום ועל הצד המעשי, ומשלא היה מקום להגיש עתירה אחת מאוחדת לשלושה אסירים, מורה על מחיקת העתירה במתכונתה הנוכחית.

כמובן, בפני העותרים פתוחה הדרך להגיש עתירות נפרדות.

לאור השלב הראשוני בו מצויה העתירה, מורה על החזרת האגרה ששולמה בגינו.

המזכירות תודיע.

ניתנה היום, כ"ט אייר תשע"א, 02 יוני 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>