- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ק"ג 20088-09-12 עו"ד לופו נ' מנורה מבטחים פנסיה בע"מ
|
ק"ג בית דין אזורי לעבודה ירושלים |
20088-09-12
6.12.2015 |
|
בפני הרשם: טארק חסנין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש: עו"ד דוד לופו |
הנתבעת: מנורה מבטחים פנסיה בע"מ עו"ד הילה הלוי |
| החלטה | |
-
לפני בקשת התובע לתיקון כתב התביעה, תגובת הנתבעת 1 ותשובת התובע לתגובה.
-
התובע טוען כי לאחר השלמת הליך גילוי המסמכים, הגשת התצהיר והשלמת הפרטים הנוספים הנדרשים בו, אין מנוס מלהגיש בקשה לתיקון כתב התביעה. התובע טוען כי חלק מהעובדות אשר נוספו בכתב התביעה המתוקן לא היו ידועות לו במועד הגשת התביעה, ולא היו יכולות להיות ידועות לו. רק בתום הליכי הגילוי ועיון במסמכים והמצאת הפרטים הנוספים, הציפו את המידע הנדרש על מנת לאפשר גיבוש של כתב תביעה באמצעותו ניתן יהיה לפרוש את חזית המחלוקת המלאה, ולאפשר לתובע לעתור לכל הסעדים הרלבנטיים.
-
במסגרת כתב התביעה המתוקן עותר התובע לקבלת הסעדים המפורטים להלן:
-
צו הצהרתי לפיו מבטחים אינה רשאית להתנות המשך תשלומים לקרן פנסיה בחתימה על הצהרת בריאות מטעם עמית ותיק בה, בשל חילופי מעסיקים ו/או החלטתו להיות עצמאי ו/או הפסקת העברת תגמולים לפרק זמן מוגבל של עד חמישה חודשים, בין אם מדובר בעמית המועסק אצל מעסיק אחד ובין אצל שני מעסיקים או יותר ובין אם מדובר בהפסקת העברת תגמולים על ידי מעסיק אחד או יותר.
-
צו הצהרתי לפיו על הנתבעת לשלוח הודעה לעמית על הפסקת ו/או הפחתת הכספים המועברים אליה, להתריע על ביטול ו/או הפחתה צפויה בהכנסה הקובעת לנכות ולשאירים ולתת הזדמנות להפריש את הכספים הנדרשים לשם שמירה עליה גם במקרה של סיום העסקה, וזאת בין אם מדובר בעמית המועסק אצל מעסיק אחד ובין אם אצל שני מעסיקים או יותר וסיום העסקה נעשה אצל אחד המעסיקים או יותר.
-
צו הצהרתי לפיו מוטלת חובה על הנתבעת ליתן את זכות הטיעון לעמית בטרם תתקבל החלטה על פי סעיף 13(ב) לתקנון הקרן.
-
צו הצהרתי לפיו מבטחים אינה רשאית לקבוע נהלים פנימיים, בין בכתב ובין כמדיניות בעל פה, המשפיעים על זכויות עמיתי הקרן, ומחובתה לעגן את כל נהליה הפנימיים הנוגעים לזכויותיהם ו/או חובותיהם במישרין או בעקיפין בכתב ולפרסמם לעמיתיה, ואין לממונה סמכות לאשר כאלה בלא פרסומם כאמור.
-
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
