חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פש"ר 59241-10-13 אלבז נ' כונס נכסים רשמי באר שבע והדרום ואח'

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי באר שבע
59241-10-13
21.8.2016
בפני השופט:
ישראל פבלו אקסלרד

- נגד -
החייב:
סאלם אלבז
הכונ"ר:
כונס נכסים רשמי באר שבע והדרום ואח'
החלטה
 

 

צו לכינוס ניתן לחייב ביום 28/10/2013, במסגרתו הושת על החייב צו לתשלומים בסך של 800 ₪ לחודש.

ביום 15/4/2015 התקיים דיון בהכרזת החייב בהתאם לרפורמה, אולם התבקשה ארכה למשך 90 יום על מנת להמשיך את הבדיקות הנדרשות. בהחלטה מאותו יום נקבע, כי החייב יפנה לרשויות המס לצורך הפחתת תביעת החוב וכי יביע עמדתו ביחס לתוכנית הפירעון שהוצעה. כמו כן נקבע כי המנהל המיוחד ימסור הודעת עדכון בתוך 90 יום.

ביום 28/7/2016 הגיש המנהל המיוחד הודעת עדכון ממנה עולה כי החייב לא התייחס לתוכנית הפירעון, לא הודיע כי פנה לרשויות המס בבקשה להפחתת תביעת החוב וכן, כי החייב יצר פיגורים בסך של 2,000 ₪ בתשלומים החודשיים.

ביום 6/8/2015 נקבע כי החייב יפעל לתיקון המחדלים בהקדם. כמו כן, נקבע כי המנהל המיוחד יפעל להגשת עדכון ביחס להתנהלות החייב עד לתום חודש 04/2016.

ביום 26/5/2016 הודיע המנהל המיוחד כי החייב לא מגיש דוחות חודשיים, וכן כי החייב לא פעל להמצאת המסמכים שהתבקש להמציא ולא פעל למסירת ההבהרות כפי שהתבקשו ממנו.

ביום 29/5/2016 ניתנה החלטה לתגובת החייב תוך 30 יום, תוך שצוין בהחלטה כי בהעדר תגובה יבוטלו ההליכים כמבוקש ללא כל התראה נוספת.

ביום 17/7/2016 קבעתי כי עיון בתיק מעלה כי החלטתי מיום 29/5/2016 נמסרה לב"כ החייב כדין אולם לא הוגשה תגובה מטעמו. באותה החלטה, ניתנה לחייב הזדמנות נוספת למסור התגובה מטעמו בתוך 7 ימים, תוך שנקבע כי הפגרה הנה במניין הימים.

החייב לא הגיב כפי שנדרש בהחלטות שלעיל, אשר על כן, הריני להורות כדלקמן:

  1. צו כינוס הנכסים ועיכוב ההליכים שניתנו ביום 28/10/2013 להגנתו של החייב – בטלים.

  2. בקשת החייב להכריז עליו כפושט רגל – נדחית.

  3. צו עיכוב היציאה מן הארץ נגד החייב יבוטל בתוך 60 יום, על-מנת לאפשר לנושים לפעול להשגת צו כאמור בהליכים הפרטניים.

  4. שכרו של המנהל המיוחד ישולם לפי תקנות 8(א) ו- 15(ה) לתקנות החברות (כללים בדבר מינוי כונסי נכסים ומפרקים ושכרם), התשמ"א – 1981. כן זכאי הכונס הרשמי לשכר השגחה.

  5. הכונס הרשמי יחלק את יתרת הכספים לנושים שתביעותיהם אושרו, בהתאם לסדרי הקדימה שבדין ו/או יעביר הכספים ללשכת ההוצאה לפועל.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>