חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פש"ר 15760-09-10צ'וברוצקי נ' כונ"ר באר שבע והדרום ואח'

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי באר שבע
15760-09-10
21.10.2015
בפני השופט:
יעקב פרסקי

- נגד -
"החייבת":
אילונה צ'וברוצקי
עו"ד אושרית מוסקוביץ
"הכונ"ר":
1. כונס הנכסים הרשמי
2. מישה שוורצמן

עו"ד איתן יוגב
עו"ד איימי טל שלו
החלטה
 

 

בקשת החייבת למתן צו הפטר.

 

ביום 13.9.10 ניתן צו כינוס לחייבת לבקשתה.

 

ביום 23.2.11 הוכרזה החייבת כפושטת רגל.

 

החייבת הגישה בקשה להפטר.

 

כפי שעלה מתסקיר הנאמן, החייבת כשלה בשל עסק לצעצועים שהסתבך כך שנוצרו לחייבת ולבעלה חובות. הנאמן מצא כי החייבת משכה שיקים לטובת ספקים אולם לא יכולה היתה לעמוד בפירעונם כך שמסקנתו היתה כי הדברים נעשו בתום לב.

 

החייבת הותירה נושים רבים כאשר 27 הגישו תביעות חוב, אשר לאחר בדיקה עומדים על כ 1.17 מיליון ₪. בקופה הצטברו קצת יותר מ – 30,000 ₪.

 

הנאמן סבר כי לאור נסיבות החייבת, לאור כך שמצויה היא בהליכים 5 שנים, יש מקום לתת צו הפטר לחייבת.

 

לקראת הדיון הוגשה התנגדות מטעם הנושה, בנק לאומי וכן הנושה יורי פלדשטיין. טענת הנושים היתה שמדובר בחייבת צעירה שיכולה להיות בהליך עוד מספר שנים וכי החוב נוצר בחוסר תום לב.

 

למועד הדיון אליו הוזמנו נושים, התייצבה ב"כ הנושה אשר טענה כי קיבלה את ההזמנה לדיון ימים ספורים לפני כן וביקשה להשלים טיעוניה בכתב.

 

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>