פש"ר 14040-03-12 נאסר נ' כונס נכסים רשמי מחוז חיפה והצפון ואח',פש"ר 32778-03-12 נאסר נ' כונס נכסים רשמי מחוז חיפה והצפון ואח' - פסקדין

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי חיפה
32778-03-12
18.3.2015
בפני השופטת:
עפרה אטיאס

- נגד -
מבקשים:
1. תאופיק נאסר
2. . זאהרה נאסר

משיבים:
1. כונס נכסים רשמי מחוז חיפה והצפון
2. סאמר עבד (מנהל מיוחד)

פסק דין
 

עיון בתיק בית המשפט מגלה כי למרות שלוש בקשות ארכה שנענו, לא הגישו החייבים את אישור המנהל המיוחד על הסרת מחדליהם.

בנסיבות אלו, ובזיקה להתראה שניתנה בהחלטה מיום 22.2.15, אין לי אלא לראות את החייבים כמי שוויתרו על הצורך בהמשך ההליכים, ועל כן אין מנוס אלא למחוק את בקשתם העיקרית.

יובהר כי מחדלי החייבים שעה שהם חוסים תחת צווי הכינוס שניתנו בעניינם, מהווים התנהגות בחוסר תום לב שעה שמחד גיסא, נהנים המבקשים מהטבות הנובעות מצווי הכינוס, ומאידך גיסא, אינם מבצעים הנדרש מהם במסגרת הליכי הפש"ר.

לפיכך, אני מורה על מחיקת הבקשות לפשיטת רגל על כל השלכותיהן.

בנסיבות אלה, ההגבלות שהושתו בצווי הכינוס מבוטלות, וצווי עיכוב היציאה מן הארץ יעמדו על כנם למשך 90 יום נוספים.

תנאי להגשת בקשה עיקרית חדשה על ידי החייב הינו הפקדת סך של 5,000 ₪ בקופת בית המשפט.

תנאי להגשת בקשה עיקרית חדשה על ידי החייבת הינו הפקדת סך של 3,850 ₪ בקופת בית המשפט.

 

תנאי להגשת בקשה לביטול פסק דין זה הינו צירוף אישור מחלקת הפיקוח במשרדי הכונ"ר או אישור המנהל המיוחד בדבר סילוק מחדלי החייבים בתוך 60 יום מהיום.

החייבים יצרפו פסק דין זה לכל בקשה שתוגש בעניינם.

הוצאות ההליך ישולמו בהתאם לתקנות (הוצאות המנהל המיוחד בסך של 500 ₪ ישולמו בנוסף), ולחלופין, לפי הנחיות הכונ"ר לעניין תעריפים מינימאליים, לפי הגבוה מביניהן, והיתרה תועבר לנושים בכפוף לכל דין תקף.

המזכירות תשלח פסק דין זה לצדדים. 

פסק דין זה ניתן על ידי כרשמת.

ניתן היום, כ"ז אדר תשע"ה, 18 מרץ 2015, בהעדר הצדדים.

 

Picture 1 התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>