חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פדר ואח' נ' לרנר ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א, ת"ק
בית משפט השלום פתח תקווה
2053-07,8480-01-09
14.9.2010
בפני :
נחום שטרנליכט

- נגד -
:
1. ישראל פדר
2. ציפי פדר

:
1. חיים לרנר – תובע שכנגד
2. צדוק ארליך – תובע שכנגד
3. בסמת בע"מ

החלטה

החלטה

בהתאם לרישומי מחשב בית-המשפט עולה כי צדדי ג' 3-5 כלל לא הוזמנו לדיון היום. אמנם צדדים אלו לא הגישו, לדברי ב"כ הצדדים האחרים, תצהירי ע"ר אך עדיין יש לשמוע עמדתם לעניין דיון ההוכחות . לפיכך, אין מנוס מקביעת מועד נוסף לדיון.

הדיון יתקיים ביום 17.10.10 בשעה 09:00.

עו"ד לונגו ימציא עותק החלטה זו במישרין לצדדי ג' 3-5 במסירה אישית עם אישור מסירה וזאת בתוך 10 ימים מהיום.

ניתנה והודעה היום ו' תשרי תשע"א, 14/09/2010 במעמד הנוכחים.

נחום שטרנליכט, שופט

הוקלד על ידי: סיגל עזורי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>