- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
פ"ה 10745-11-14
|
פ"ה בית דין אזורי לעבודה נצרת |
10745-11-14
30.10.2016 |
|
בפני השופטת: אורית יעקבס |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: עמאד זועבי עו"ד יהושע רובין |
הנתבעת: מדינת ישראל- משרד החינוך עו"ד הדס אלקובי-מלאכי |
| פסק דין | |
1.האם נפל פגם בהחלטת משרד החינוך להעביר את התובע מעבודתו כמורה בבית הספר היסודי בכפר סולם, להוראה בחטיבת הביניים בכפר מוקייבלה, בשל כך שאשתו מועסקת כמורה בבית הספר בכפר סולם ? - זוהי השאלה, העיקרית, בה עלינו להכריע במסגרת פסק דין זה.
2.מהלך הדיון
בתאריך 31/8/14, הגיש התובע, במסגרת תיק פ"ה 43966-08-14, בקשה למתן צו מניעה זמני כנגד החלטת הנתבעת להעבירו ללמד בבית ספר אחר.
בתאריך 4/9/14, התקיים דיון, בבקשה זו, לפני כבוד השופט קאסם מוסטפא, אשר בתחילת הדיון הודיע לצדדים כי קיימת אי נוחות מבחינתו, לדון בתיק, הואיל ואשת התובע הינה שכנתו. הצדדים הודיעו כי הם מסכימים לנסות ולהגיע להבנות וככל שלא יעלה הדבר בידם יסכימו להעברת התיק למותב אחר.
בסיום הדיון הנ"ל הגיעו הצדדים להסכמה, לפיה:
"המבקש יעלה טיעונים בכתב, בהם יבהיר מדוע יש להחיל עליו את החריג הקבוע בחוזר המנכ"ל ומדוע אין להעבירו מביה"ס יסודי בסולם.
טיעוני המבקש יועברו לב"כ המשיבה תוך 5 ימים מהיום.
לאחר מכן, עניינו של המבקש יובא בפני מנהל המחוז אשר תעיין בטיעונים ותיתן החלטה בכתב בעניינו וזאת תוך 7 ימים מיום קבלת טיעוני המבקש.
אנו מבקשים לתת להסכמה זו תוקף של פסק דין , ללא צו להוצאות".
ביה"ד נעתר לבקשת הצדדים ונתן תוקף של פסק דין להסכמתם, דלעיל.
בתאריך 20/11/14, הגיש התובע את תביעתו, כאן ובתאריך 11/12/14, התקיים בקשר אליה, דיון מוקדם, לפני ראש ההרכב, במהלכו שטחו הצדדים את טענותיהם ובסיומו ניתנה החלטה על הגשת תצהירי עדות ראשית.
בהמשך נדחתה בקשת התובע להזמין את ד"ר ארנה שמחון - מנהלת מחוז צפון במשרד החינוך (להלן:"מנהלת המחוז" או "ד"ר שמחון").
בתאריך 19/6/16, התקימה ישיבת הוכחות, במהלכ העידו התובע ועד הנתבעת - מר ג'מאל כבישי (להלן:"מר כבישי").
בסיום ישיבת ההוכחות, קצבנו לצדדים, בהתאם לבקשתם, מועדים לשם הגשת סיכומיהם ולאחר שאלו הוגשו (סיכומי התובע ביום 11/8/16 וסיכומי הנתבעת ביום 9/10/16), הבשיל התיק למתן פסק דין.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
