עש"א 559-11-14 עדינה זיגנרייך נ' נציגות הבית המשותף
|
עש"א בית המשפט המחוזי חיפה כבית-משפט לערעורים אזרחיים |
12.3.2015 |
|
בפני השופט: יצחק כהן-חיפה |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המערערת: עדינה זיגנרייך עו"ד אבנר פרידמן |
המשיבה: נציגות הבית המשותף עו"ד הילה בן יהודה זגריזק |
| פסק דין | |
1.ערעור על פסק דינה של כב' המפקחת על רישום המקרקעין בחיפה (הגב' יעל ליבוביץ) מתאריך 9.9.2014, בתיק מס' 247/14.
בערעורה מלינה המערערת על כך, שחויבה על ידי כב' המפקחת לשלם למשיבה הוצאות משפט בסך 2,500 ₪.
2.בין המערערת והמשיבה קיים סכסוך מתמשך, וסעיפיו השונים מתבררים בפני ערכאות שיפוטיות שונות. בתביעה שהגישה המערערת לכב' המפקחת, עתרה המערערת לכך, שיינתן צו המחייב את המשיבה לאפשר למערערת לעיין במסמכיה של המשיבה.
כבר בפתח הדיון הראשון בפני כב' המפקחת, הודיע בא כוח המשיבה, כי אין חולקים על כך שלמערערת זכות עיון במסמכי המשיבה. בא כוח המשיבה הוסיף, שאילו המערערת הייתה פונה אל הנציגות, היה ניתן לה לעיין במסמכים, אלא שהיא כלל לא פנתה וביקש זאת. עוד טען בא כוח המשיבה, כי המשיבה עומדת על פסיקת הוצאות, נוכח העובדה שהוטרחה ללא כל צורך.
3.נוכח עמדת בא כוח המשיבה, הורתה כב' המפקחת למשיבה לאפשר למערערת לעיין במסמכי המשיבה, ושמעה טענות באי כוח הצדדים בשאלת הוצאות המשפט.
לאחר מכן, ניתן פסק דינה של כב' המפקחת, הוא פסק הדין העומד בבסיס הערעור שלפני, ולפיו חויבה המערערת לשלם למשיבה הוצאות משפט בסך 2,500 ₪.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|