עפ"א 26997-04-16 דסוקי נ' הועדה המחוזית לתכנון ובניה - מחוז מרכז

: | גרסת הדפסה
עפ"א
בית המשפט המחוזי
26997-04-16
4.5.2016
בפני השופטת:
דבורה עטר

- נגד -
מבקשים:
אברהים דסוקי
משיבים:
1.הועדה המחוזית לתכנון ובניה - מחוז מרכז2.הועדה המרחבית לתכנון ובניה קסם
החלטה

1.לפני בקשה להורות על עיכוב ביצוע החלטת בית משפט השלום בפ"ת (כב' הש' מירב כפיר) מיום 4.4.16 בגדרה נדחתה בקשת המבקש להורות על ביטול צו הריסה מנהלי שהוצא על ידי המשיב 1, ביום 11.2.16 להריסת מבנה (להלן: "ההחלטה" ולהלן: "הצו המנהלי"), מכוח סעיף 238א(ב1) לחוק התכנון והבניה, התשכ"ה-1965 (להלן: "החוק").

2.הצו המנהלי הוצא ביחס למבנה שהוקם על המקרקעין הידועים כגוש 8871 חלקות 15,83 ביישוב כפר קאסם- חפירה ויציקת קומת מרתף וקירות תומכים בשטח של כ-800 מ"ר (להלן: "המבנה").

3.ביום 12.1.16, הוצא צו הריסה מנהלי למבנה (להלן: "הצו הראשון"). בעקבות בקשה שהגיש המבקש לעיכוב ביצועו הורה בית משפט קמא על קביעת דיון ליום 15/2/16 ועל עיכוב ביצוע הצו הראשון עד להחלטה אחרת. טרם מועד הדיון, הודיעה המשיבה כי המועד לביצוע הצו הראשון, חלף ואין בכוונתה לבצעו. כמו כן ציינה המשיבה כי נשקלת הוצאת צו הריסה חדש למבנה (להלן: "ההודעה"). נוכח ההודעה, התייתר הדיון ובית המשפט הורה על ביטולו.

4.בבקשה פירט ב"כ המבקש כי על התחום בו מצוי המבנה, חלה תכנית מתאר שאושרה בחודש דצמבר 2014 (להלן: "תכנית המתאר"), אשר נועדה לאפשר פתרון מגורים לאוכלוסיית כפר קאסם. על פי תכנית המתאר ינתנו היתרי בניה על בסיס תכנית מפורטת שתיערך על פיה והמגרש עליו נבנה המבנה, מצוי באזור המיועד למגורים.

לדברי ב"כ המבקש נוכח התמשכות הליכי התכנון בעיר כפר קאסם והצורך ליתן מענה לבעיית הדיור של ילדיו הבוגרים, נאלץ המבקש להחל בבניית המבנה, גם ללא היתר. עוד לדבריו, עירית כפר קאסם ומשרד השיכון, שוקדים בהתאם לתכנית המתאר, על קידום תכנית מפורטת שתאפשר קבלת היתרי בניה, לרבות למבנה, כמפורט באישור עירית כפר קאסם שצורף לבקשה שלפני.

ב"כ המבקש טען כי המשיב 1 הטעה את בית המשפט ואת המבקש בכך שהודיע כי הצו הראשון אינו בתוקף וכי המשיבה שוקלת להוציא צו הריסה חדש. בעוד שבפועל, החלה בהליכים אלה כבר שבועיים עובר לכך. בנסיבות אלה ומאחר והצו המנהלי הוצא בו ביום, לא היה סיפק בידי המבקש לנקוט בפרוצדורה המתחייבת על פי החוק (להלן: "הטענה הראשונה")

עוד טען ב"כ המבקש כי הצו המנהלי בטל מעיקרו. שכן הוחל בנקיטת ההליכים להוצאתו ואף הוצא בפועל, בטרם בוטל/פקע הצו הראשון. בהקשר לכך סמך ידיו על הוראותיו של סעיף 238א(ט) לחוק, על פיו תחולתו של הצו המנהלי למשך 30 ימים ממועד הגשת התצהיר של המתכנן (להלן: "התצהיר") ובמקום שהוגשה בקשה לבית המשפט לביטולו, תוך 30 ימים ממועד ההחלטה הדוחה את הבקשה לביטול הצו (להלן: "הטענה השניה").

ב"כ המבקש עתר לבית המשפט להיעתר לבקשת עיכוב ביצוע ההחלטה, על מנת לאפשר למבקש את יומו בערעור ולמנוע פגיעה חמורה בקניינו.

5.ב"כ המשיבים התנגדה לבקשה לעיכוב ביצוע ההחלטה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>