- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ח' נ' המוסד לביטוח לאומי
|
עב"ל בית דין ארצי לעבודה ירושלים |
29680-03-17
16.11.2017 |
|
בפני הרכב השופטים: 1. רונית רוזנפלד 2. לאה גליקסמן 3. אילן איטח |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המערערת: ג.ח. עו"ד שירה פינקלשטיין |
המשיב: המוסד לביטוח לאומי עו"ד יפה רוטשילד |
| פסק דין | |
השופט אילן איטח
-
לפנינו ערעור על פסק דינו של בית הדין האזורי בתל אביב-יפו (סגן הנשיא (כתוארו אז) שמואל טננבוים; ב"ל 52621-05-15), שבו נדחתה תביעת המערערת להכיר בליקוי הנפשי ממנו היא סובלת כפגיעה בעבודה.
רקע עובדתי
-
המערערת, ילידת 1964, עבדה במועד הרלוונטי כמנהלת חשבונות במשרד רואי החשבון אייל פרולינגר שירותי ניהול בע"מ (להלן - המשרד) בו היו שותפים רו"ח אייל רז ורו"ח אייל פרולינגר.
-
המערערת עבדה במשרה מלאה בימים א'-ה' בין השעות 8:00 עד 16:00, עת לקראת הכנת דוחות המע"מ (עד ה- 15 לחודש), שעות העבודה היו ארוכות יותר.
-
מלבד המערערת הועסקו במשרד כ- 20 עובדות, כשכל עובדת טיפלה במספר לקוחות.
-
בימים 20-23 במרץ 2012 היה על המערערת להכין מאזן לאחד מלקוחותיה (להלן - הלקוח). לטענתה, במהלך הכנת המאזן התברר שיש סעיפים פתוחים שלא הייתה להם אסמכתא בקבלות ואישורים. נוכח האמור, נגרם מצב שבו גדלה יתרת חוב הבעלים בסכום ניכר שגרר אחריו צורך בתשלום מס גבוה. מוסיפה המערערת וטוענת כי הלקוח ששמע על כך כעס מאד, וביקש לראות את כל המסמכים על מנת לתקן את הטעות לדעתו. הלקוח שלח מסמכים שהמערערת העבירה לרו"ח רז, והמערערת התבקשה לבצע העברת יתרות משנה קודמת. לגרסת המערערת כל הפעולות קבלו את אישורו של רואה החשבון רז.
-
עוד טוענת המערערת כי במהלך העבודה על תיק הלקוח, גילתה שהוא לא שילם שכר טרחה במשך כ- 3 חודשים ולכן פנתה אליו במייל בבקשה שיסדיר את התשלום למשרד. תגובתו של הלקוח הייתה "תבדקי טוב לפני שאת פונה אליי". עוד טענה המערערת כי במהלך הטיפול בלקוח, קיבלה מייל עם צילום מכתב של חוב ממע"מ של כמה מאות שקלים כשעל גביו כתב הלקוח "מה זה עכשיו???". המערערת השיבה לו במייל שזוהי תוצאה של הדו"ח המתקן בעקבות המאזן.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
