חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ע.פ. חברה לשיווק ברזל וחומרי בניין בע"מ נ' חרמון הצפון פיתוח ובנייה בע"מ

: | גרסת הדפסה
ת"ט
בית משפט השלום חדרה
61914-12-13
27.1.2014
בפני :
שמעון רומי

- נגד -
:
חרמון הצפון פיתוח ובנייה בע"מ - ח"פ 514208263
:
ע.פ. חברה לשיווק ברזל וחומרי בניין בע"מ – ח"פ 514719012
החלטה

החלטה

המבקשת הגישה התנגדות לביצוע שטר יחד עם בקשה להארכת מועד, בקשה להסרת עיקול על חשבון עו"ש בבנק מזרחי טפחות (עיקול שהוטל ככל הנראה בתיק ההוצל"פ שבכותרת) ובקשה חילופית נוספת (מחיקת בקשת הביצוע על הסף).

בהחלטה מיום 1/1/2014 הוזמנו הצדדים להודיע בתוך 7 ימים בהודעה משותפת, גם אם לא מוסכמת, מי הוא בימ"ש המוסמך מקומית לדון בהתנגדות.

החלטה זו ניתנה על רקע העובדה, כי איש מן הצדדים לא טען דבר כלשהו ביחס לסמכות המקומית.

לא הזוכה בבקשת הביצוע ולא החייבת בבקשתה.

בעניין הסמכות המקומית לא הוגשה הודעה משותפת כאמור לעיל, אלא, אך הודעת החייבת מיום 5/1/2014 המציינת, כי מסכימה היא לסמכותו של בימ"ש זה.

הזוכה הגישה ביום 26/1/2014 בקשה להארכת מועד להגשת תגובה מנימוקי עומס בא-כוחו.

הבקשה נדחתה בהחלטה שניתנה היום.

לפיכך, אני קובע, כי בימ"ש השלום בחדרה מוסמך מקומית לדון בהתנגדות.

בעניין הארכת המועד והבקשה לביטול עיקול:

באין תגובה מעם המשיבה ונוכח דחיית בקשתה להארכת מועד להגשתה, מתקבלות הבקשות כלשונן:

1.אני מורה על ביטול עיקול שהוטל על חשבון עו"ש בבנק מזרחי טפחות בע"מ סניף 559 (נצרת) חשבון מס' 107334.

2.ב"כ החייבת יפעל אל מול לשכת ההוצל"פ בחדרה, אם זה רצונו לקבלת ביטול על סמך החלטה זו של העיקול האמור, למסירה ידנית לבנק השייך.

בכל מקרה, ימציא ב"כ החייבת, החלטה זו, ליישומה, בלשכת ההוצל"פ חדרה.

3.המועד להגשת התנגדות, מוארך עד ליום הגשתה בפועל, יום 29/12/2013;

4.כל ההליכים שננקטו על בסיס מועד מסירה אחר, יבוטלו וכך גם הגדלות חוב שנובעות מהליכים, הוצאות, שכר טרחה ב' שנעשו על סמך מועד מסירה אחר;

5.מזכירות הוצל"פ חדרה תעדכן את יום מסירת האזהרה לחייבת, בהמצאה מלאה, באופן שמעתה ואילך לכל דבר ועניין, יהא זה יום 29/12/2013.

ההתנגדות תידון בפני ביום רביעי 09/04/2014 בשעה 12:00.

אם מוותרת המשיבה על חקירת מצהיר, תימסר על כך הודעה למצהירה, במסירה כדין, בד בבד עם הגשת בקשה מתאימה בתיק. הבקשה תוגש, לא יאוחר מ- 10 ימים, לפני מועד הדיון.

אם יגיעו הצדדים להסכמה דיונית או אחרת, המייתרת את הדיון – יגישו בקשה משותפת מבעוד מועד, היינו, לא יאוחר מ-10 ימים לפני מועד הדיון.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>