חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ע"ע 15260-01-13 ש.ר. אינטרנט 888 בע"מ ואח' נ' מיכאל יורובסקי ואח'

: | גרסת הדפסה
ע"ע
בית דין ארצי לעבודה
15260-01-13
9.7.2015
בפני השופטים :
1. סגנית הנשיא ורדה וירט ליבנה
2. סיגל דוידוב-מוטולה
3. נטע רות


- נגד -
המערערים:
1. מיכאל יורובסקי
2. ש.י.ל.ת י.ר.א בע"מ (פורמלי)

עו"ד גולן אשטון
המשיבים:
1. מיכאל יורובסקי 2. ש.י.ל.ת י.ר.א בע"מ (פורמלי)
עו"ד עמית חלמיש
פסק דין
 

 

  1. במהלך הדיון בערעור הציע בית הדין לצדדים את ההצעה הבאה:

     

    "מוצע לצדדים בשלב זה של הדיון כי כדי לסיים את ההליך בכל הקשור לעבודתו של המשיב אצל החברה ש.ר אינטרנט 888 בע"מ (בפירוק) וש.י.ל.ת י.ר.א בע"מ, לרבות החיובים האישיים שהושתו על המערער 2, לצרכי פשרה ולפנים משורת הדין, הצדדים יסמיכו את בית הדין לפסוק לפשרה לפי סעיף 79א לחוק בתי המשפט עד 38,000 ₪ נכון להיום שישלם המערער 2 למשיב 1. וכן ישאירו לשיקול דעת בית הדין את נושא ההוצאות ושכר הטרחה שנפסקו הן בבית הדין האזורי והן בבית הדין הזה, והכל בכפוף לכך שפסק הדין של בית הדין האזורי יבוטל לגבי המערער 2 בלבד לאחר ביצוע מלוא התשלום. כל תיקי ההוצאה לפועל מטעם המשיב יסגרו עם ביצוע מלוא התשלום לרבות כל הצעדים שננקטו במסגרת הליכי הוצאה לפועל. כמו כן, היה והתשלום לא יבוצע במועד פסק הדין של בית הדין האזורי יעמוד על כנו."

     

  2. ב"כ הצדדים הסכימו להצעה. ב"כ המערער 2 הוסיף, כי מבוקש שיקבעו תשלומים על מנת לאפשר למערער 2 לעמוד בתשלום, וכן ביקש שהמשיב 1 ימציא אישור ניכוי מס במקור. ב"כ המשיב 1 הסכים לחלוקה לתשלומים, וביקש כי אישור המס במקור יצא עבור מר דוד שושן.

  3. נוכח הסכמת הצדדים להסמיך אותנו לפסוק לפשרה בהתאם לסעיף 79א' לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], תשמ"ד-1984, ללא הנמקה, ולאחר שעיינו בטענות הצדדים ובכלל המסמכים שבתיק, הננו פוסקים בזאת כי המערער 2 ישלם למשיב 1 סך של 15,000 ₪.

  4. באשר להוצאות ושכר הטרחה שנפסקו בבית הדין האזורי ועבור ההליך בבית הדין הזה – סכום ההוצאות יופחת ל – 2,500 ₪.

  5. כל הסכומים הנ"ל ישולמו למשיב 1 בחמישה תשלומים שווים החל מיום 1.8.2015. ככל שלא ישולם מי מהתשלומים במועדו, פסק הדין של בית הדין האזורי יעמוד על כנו.

  6. עם ביצוע מלוא התשלומים הנ"ל, פסק דינו של בית הדין האזורי יבוטל לגבי המערער 2 בלבד, וכל תיקי ההוצאה לפועל מטעם המשיב 1 יסגרו לרבות כל הצעדים שננקטו במסגרת הליכי הוצאה לפועל.

  7. המשיב 1 ימציא אישור ניכוי מס במקור עבור מר דוד שושן.

     

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>