- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סע"ש 61164-07-14
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
61164-07-14
7.10.2015 |
|
בפני השופטת: אסנת רובוביץ - ברכש |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: פה קרינו קבאנה |
הנתבעים: 1. יחיאל דומנסקי (המנוח) 2. הלה דומנסקי 3. למען - מרכז שרותים למשפחה בע"מ |
| החלטה | |
-
בפניי בקשות לתיקון פרוטוקול וכן בקשה להורות לנתבעת 2 להמציא לתובעת מסמכים המתייחסים לנתבע 1 (שנמחק).
ההליכים בתיק
-
ביום 31.7.14 הגישה התובעת תביעה כנגד עזבון המנוח יחיאל דומנסקי (להלן - הנתבע 1), הלה דומנסקי (להלן – הנתבעת 2) וחברת למען-מרכז שרותים למשפחה בע"מ (להלן- הנתבעת 3). במסגרת תביעתה טענה בין היתר, כי היא הועסקה ע"י הנתבעים 1-2 יחדיו, כאשר הם והנתבעת 3 נושאים יחד בתשלום משכורתה, לטענת התובעת הנתבעים עשו יד אחת על מנת לגזול אותה, לטענתה הנתבע 1 נהג לשלם לה במזומן, בניגוד לחוק, וכי הנתבעת 3 היתה שולחת לתובעת המחאה עבור החלק היחסי של משכורתה והנתבע 1 היה מורה לה לחתום בגב ההמחאה על מנת להסיבה לטובתו כדי שיוכל למשוך את הכספים.
-
ביום 21.1.15 התקיים דיון מקדמי בתיק דנן במהלכו הובהר כי הנתבע 1 איננו אישיות משפטית וכי הנתבעת 2 הינה חסויה, משכך ניתנה החלטה כי על ב"כ התובעת להבהיר האם הוא מבקש לתקן את כתב התביעה (ר' ע"מ 3 שורות 20-21 לפרוטוקול).
-
ביום 3.2.15 הגיש ב"כ התובעת הודעה לבית הדין בה הוא הודיע על מחיקת הנתבע 1 מההליך, היות והנתבעת 2 הינה צד להליך ויורשתו היחידה של הנתבע 1.
-
באותה הודעה ביקש ב"כ התובעת על מתן צו לנתבעת 2 להמציא לידי התובעת העתק מדפי חשבונות הבנק שניהל המנוח בבנק לאומי זאת על מנת להיווכח בהפקדות ההמחאות מטעם הנתבעת 3 שהוסבו לזכותו ולמשיכות הכספים לאחר מכן.
-
כמו כן באותה הודעה ביקש ב"כ התובעת מבית הדין לתקן את הפרוטוקול כך שתתוקן אמרתו של ב"כ בע"מ 3 שורה 15 : "אני מקזז מסך התביעה את הסך של 8,524 ₪ ששולמו ע"י הנתבעת 2" – היות ונפלה טעות וכוונתו היתה לנתבעת 3.
-
ב"כ הנתבעים לא התנגדו למחיקת הנתבע 1 מכתב התביעה.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
