- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סע"ש 53352-10-15
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
53352-10-15
30.11.2016 |
|
בפני השופט: דורי ספיבק |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: מוסא אבו דייה |
הנתבעת: ברק תאורה ש.ב. עיצובים בע"מ |
| החלטה | |
1.התובע עבד אצל התובעת כמתקין תאורה במשך כשנה, עד לפיטוריו ביום 15.12.16.
2.בפניי בקשת הנתבעת להתליית ההליכים בתיק זה "עד לקבלת תוצאות ההליך הפלילי". לטענתה, התובע פוטר לאחר שנתפס בגניבת סחורה ממנה, גניבה שעליה הוגשה תלונה במשטרה, ובעקבותיה אף נעצר התובע למספר ימים. לבקשה להתליית הליכים צורף אישור משטרה ישראל ממרץ 2016, לפיו התלונה עדיין נחקרת. הבקשה מנומקת בקושי ראייתי מולו ניצבת הנתבעת, שטוענת שיקשה עליה להוכיח את דבר הגניבה הנטענת ללא מסמכי החקירה שעדיין אינם מצויין בידיה. עוד מציינת הנתבעת את חששה שאם תחוייב לשלם לתובע סכומי כסף בתיק זה, יקשה עליה בהמשך הדרך לגבות אותם ממנו חזרה במידה ובתום ההליך הפלילי יסתבר שהוא אכן גנב ממנה סחורה בסכומים ניכרים. התובע מתנגד בתוקף לבקשה, וטוען שאין מקום להמתין עוד מעבר לשנתיים שהוא כבר ממתין לבירור טענותיו שהנתבעת פגעה בזכויותיו על פי משפט העבודה המגן. התובע מוסיף שלהערכתו סביר שהחקירה תסתיים בסגירת התיק ולא בהגשת כתב אישום.
3.לאחר ששקלתי את טענות הצדדים, סבור אני שהנכון הוא להיענות לבקשה באופן חלקי – מצד אחד, להתלות את ההליכים לפרק זמן משמעותי יחסית, בהמתנה להתפתחויות שיש לקוות שתהיינה לכאן או לכאן בתיק החקירה (בין אם סגירת התיק ובין אם הגשת כתב אישום). מצד שני, לקבוע כבר עכשיו מועדים להגשת תצהירים עדות ראשית (רחוקים יחסית) ומועד לדיון הוכחות בתחילת 2018, כך שלא יווצר מצב שבו לא יהיה תאריך יעד לבירור התובענה שאינו תלוי במצב החקירה, שבצדק מציין התובע שאין לדעת אימתי תסתיים.
4.בהתאם, הריני לקבוע כי תצהירי עדות ראשית מטעם התובע יוגשו עד ליום 1.11.17 ואילו תצהירי הנתבעת יוגשו עד ליום 1.1.18. צד שיהיו מעוניין להעיד עד שלא מסר לידיו תצהיר עדות יגיש בקשה מנומקת לכך עד ולא יאוחר ממועד הגשת תצהיריו.
דיון הוכחות יתקיים בפני מותב בראשות חברי כב' השופט יצחק לובוצקי ביום 25.1.18 בשעה 09.00 (שעתיים לכל צד). הצדדים ייערכו לסיכומים בע"פ שיישמעו, ככל שיותיר זאת הזמן ולפי שיקול דעת המותב, מיד בתום שלב ההוכחות.
ניתנה היום, כ"ט חשוון תשע"ז, (30 נובמבר 2016), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
