- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סע"ש 52524-11-14 אייזק נ' קופת חולים מאוחדת
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
52524-11-14
16.9.2015 |
|
בפני השופטת: קרן כהן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובעת: ד"ר חנה אייזק עו"ד אורי כץ עו"ד זוהר גבע עו"ד צליל אבי-עוז |
הנתבעת: קופת חולים מאוחדת עו"ד יניב ניסנהולץ |
| החלטה | |
1.לפניי בקשת המבקשת לגילוי מסמכים ספציפיים.
הרקע לבקשה
2.המבקשת, עובדת המשיבה גם כיום, הגישה נגדה תביעה בטענה כי לא שולם לה מלוא שכרה במהלך תקופת עבודתה. המבקשת עובדת מסוף שנת 1982 בתפקיד רופאת שיניים במרפאת רחובות והחל משנת 2004 גם בתפקיד מנהלת מרפאת השיניים בסניף בת-ים.
3.השכר החודשי שמשולם למבקשת בגין עבודתה בתפקיד רופאת שיניים הוא 35% מתקבולי המשיבה עבור הטיפולים שביצעה באותו חודש בניכוי "קרן לפיתוח ואחזקת מכשור וציוד" ובניכוי הוצאות מעבדה.
השכר החודשי שמשולם למבקשת בגין עבודתה בתפקיד מנהלת המרפאה היה 3% מהכנסות המרפאה. החל מחודש יוני 2012 הופחת השכר ל-1% מהכנסות המרפאה בניכוי הוצאות מעבדה ובנוסף משולם למבקשת תשלום בגובה 15% מהרווח הרבעוני של המרפאה.
4.המבקשת טענה שלא שולם לה מלוא שכרה במהלך השנים ומסיבה זו היא מעוניינת במסמכים ספציפיים לצורך בחינת התשלומים ששולמו לה במהלך שנות עבודתה.
הכרעה
5.אקדים את המאוחר ואציין כי לאחר ששקלתי את הבקשה, התגובה והתשובה מצאתי שיש להורות למשיבה להמציא לידי המבקשת את רב המסמכים שהתבקשו.
אדון להלן בכל מסמך ומסמך שהתבקש ואפרט את הכרעתי.
6.מחירוני המעבדות מולם עבדו סניפי המשיבה ברחובות ובבת ים (להלן: המרפאות) מיום 25.11.2007 ועד למועד הגשת התביעה (25.11.2014) (להלן: התקופה הרלוונטית) לרבות מחירי השתלים והמבנים – המשיבה לא התנגדה לגילוי מסמכים אלה (סעיף 39 לתגובה). אי לכך יגולו המסמכים.
7.הסכמי ההתקשרות בין המשיבה למעבדות בתקופה הרלוונטית – המשיבה התנגדה לגילוי המסמכים. נטען כי חשיפתם עלולה להוביל לפגיעה בצדדים שלישיים וכי די בהעברת מחירוני המעבדה על מנת שהמבקשת תוכל לכמת את תביעתה. מנגד טענה המבקשת כי הסכמים אלה הם הבסיס לקביעת המחירונים וכי הם נדרשים לצורך הצלבתם עם מחירוני המעבדות.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
