ביום 16.12.15 הגיש התובע כתב תביעה כנגד הנתבעות.
התובע מסר את כתב התביעה ואת הדרישה להגשת כתב הגנה לנתבעות בדרך של הדבקה על דלת הכתובת הרשומה ברשם החברות, לאחר 3 ביקורים. אישורי המסירה וכן אישור רשם החברות הוגשו לתיק בית הדין.
הנני רואה את המסירה כמסירה כדין.
אשר על כן ובתוקף סמכותי לפי תקנה 43 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) התשנ"ב – 1991 ניתן בזאת תוקף של פסק דין בהיעדר הגנה, על יסוד כתב התביעה בלבד, כנגד הנתבעות, ביחד ולחוד.
לפיכך, הנתבעות ישלמו לתובע, ביחד ולחוד, בתוך 30 יום מהמועד בו יומצא להן פסק הדין את הסכומים הבאים:
תשלום בגין חלף הפרשות לקרן פנסיה בסך 17,819 ₪.
תשלום בגין חלף הפרשות לקרן פיצויים בסך 17,819 ₪.
תגמול עבודה במנוחה השבועית בסך 37,269 ₪.
תשלום עבור הפרשות לקרן השתלמות בסך 742 ₪.
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.
האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.