סע"ש 3199-02-16
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
3199-02-16
22.1.2017 |
|
בפני השופטת: אירית הרמל |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: רונן מורה עו"ד ערן קנר |
הנתבעים: 1. מלם מערכות בע"מ 2. אורי יפת עו"ד קובי חתן ו עומר לביא |
| החלטה | |
1.הנתבעת הגישה בקשה דחופה להמצאת מסמך לתיק בית הדין יום לפני שהתקיים דיון הוכחות. המסמך הוא צילום חוזה בין הנתבעת לוועדת הבחירות המרכזית המוכיח לטענתה כי לא התקיים תנאי מתלה בחוזה בין התובע והנתבעת.
2.במהלך הדיון, התובע הסכים להגשת המסמך תוך שהוא מבקש להציב תנאים שונים. בנוגע לחלק מן התנאים ניתנה החלטה, ונותר ליתן החלטה בנוגע לבקשות התובע שיתאפשר לו לחקור את כל החותמים על החוזה ושיימסרו לו כל הפרטים הנוגעים לחוזה ולמו"מ שנוהל לפני כריתתו כולל תכתובת דואר אלקטרוני, מסמכים ותיעוד פגישות. וכן בטענתו לשינוי חזית ובבקשתו לקבל את החוזה המקורי.
3.בקשת התובע לקבל לידיו את כל המסמכים הנוגעים למשא ומתן בין הנתבעת לוועדת הבחירות המרכזית נדחית. אין כל הצדקה לחשוף מידע זה, שהינו מידע עסקי וסודי, במסגרת ההליך כאן. טענות התובע לזיוף החוזה נטענו בעלמא וחשיפה כה מקיפה של מידע עסקי של הנתבעת ושל צד ג' אין לה הצדקה. מאותן סיבות נדחית גם בקשתו של התובע לחקור את כל החותמים על המסמך.
4.התובע טוען כי הגשת המסמך והטענה כי לא התקיים תנאי מתלה מהוות שינוי חזית. גם טענתו זו של התובע דינה להידחות, הנתבעת טענה כבר בכתב ההגנה כי החוזה בינה ובין התובע איננו חוזה לתקופה קצובה משכך אין מדובר שינוי חזית.
5.התובע מבקש לקבל לידיו את החוזה המקורי - בענין זה אנו קובעים כי המסמך יועמד לעיונו במשרדי בא כוח המשיבה בתיאום מראש.
6.הוצאות הצדדים יקבעו בסיום ההליך.
7.דיון נוסף בתיק יתקיים ביום 10.12.17 בשעה 12:00.
ניתנה היום, כ"ד טבת תשע"ז, (22 ינואר 2017), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.
נ.צ. איתן סלע |
אירית הרמל, שופטת |
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|