חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סע"ש 31794-03-15

: | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
31794-03-15
8.6.2015
בפני השופט:
אייל אברהמי

- נגד -
תובע:
סאמי תנוח
עו"ד אבו עליה מוחמד
נתבעת:
חברת א.א. בזק (בן חיים) (י-ם 1988) בע"מ
עו"ד יוסף בן דור
החלטה

בפניי בקשת הנתבעת לסילוק התביעה כנגדה על הסף הואיל וניתן נגדה צו פירוק כבר ביום 29.11.06. הנתבעת צירפה צילום מסך לפיו הוגשה בקשה למתן צו פירוק ומכתב רו"ח שלה המבקש מרשם החברות לרשום שהחברה אינה פעילה.

התובע התנגד לבקשה וטען שעבד בחברה בשנים מאוחרות לצו הפירוק הנטען. כן צירף פירוט משכורת, ריכוז נתונים ונסח רשם החברות של החברה לפיו היא פעילה.

הנתבעת טענה שנסח רשם החברות אינו מצביע על כך שהחברה פעילה שכן נרשם שיש בו חובות לחברה וכן כי היא מפירת חוק.

מעיון בנסח רשם החברות עולה כי נרשם בו שהנתבעת הינה חברה פעילה. ככל שאכן הנתבעת היתה בפירוק, היה רישום מתאים. אמנם, ממכתב רואה החשבון של הנתבעת שצורף כנספח ב' לבקשתה מיום 3.6.15, עולה כי בקשה לשינוי הסטטוס הוגשה בזמנו כבר בשנת 2004, אולם לא ברור מה עלה בגורלה.

התובע המציא פירוט שכר וריכוז נתונים ממשרד הפנים - רשון האוכלוסין ההגירה ומעברי הגבול, בהם נרשם כי חברת א.א. בזק העסיקה אותו בשנים 4/07 - 01/12.

מדובר בראשית ראיה המצביעה על העסקתו בשנים אלו.

נציין כי שם החברה הנטען הינו שונה בחלק מהמסמכים – לעיתים היא מופיעה כ"א.א. בזק" ולעיתים כ"חברת א.א. בזק (בן חיים) (י-ם 1988) בע"מ", אולם מס' ח.פ. הינו זהה - 511331480.

מעיון בנתונים שהובאו בפנינו עולה כי לא די במה שהמציאה הנתבעת כדי לתמוך בטענתה כי היא בפירוק.

הנתבעת תמציא תוך 14 יום את צו הפירוק וכן תציין את מס' התיק בו ניתן (המספר שמופיע בצילום המסך אינו נכון), או אסמכתא עדכנית רשמית אחרת לטענתה כי היא פורקה וכי פירוק זה עומד בתוקפו.

ניתנה היום, כ"א סיוון תשע"ה, (08 יוני 2015), בהעדר הצדדים ותישלח אליהם.

Picture 1

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>