- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סע"ש 25122-01-14
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה ירושלים |
25122-01-14
30.1.2017 |
|
בפני השופט: דניאל גולדברג |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת: הלה קצב עו"ד אריה אביטן |
נתבעת: מועצה אזורית שומרון עו"ד מוטי מושקין |
| פסק דין | |
-
הנתבעת היא מועצה אזורית שומרון, במסגרתה קיים אגף לשירותים חברתיים המספק שירותים וטיפולים שונים לתושבים המתגוררים בשטחי המועצה.
-
התובעת, גב' הלה קצב, היא עובדת סוציאלית במקצועה אשר היתה צפויה להתחיל את עבודתה באגף לשירותים חברתיים בנתבעת ביום 1.9.13 בתחום ה"התמכרויות", בהיקף משרה ששנוי במחלוקת.
-
התובעת הגישה תביעה זו בה עתרה לחייב את הנתבעת בתשלום פיצוי בגין הפרת התחייבות הנתבעת להעסיקה, פיצוי לפי חוק שוויון ההזדמנויות בעבודה, תשמ"ח-1988 (להלן- חוק שוויון הזדמנויות בעבודה) ופיצוי לפי חוק עבודת נשים, תשי"ד-1954 (להלן- חוק עבודת נשים).
העובדות
-
התובעת היא עובדת סוציאלית המתמחה בתחום ההתמכרויות.
-
התובעת זומנה לראיון עבודה שהתקיים אצל הנתבעת ביום 23.5.13 (להלן- "ראיון העבודה"). בראיון העבודה נכחו גב' חיה שכנר, מנהלת אגף שירותים חברתיים בנתבעת וגב' אפרת בן שלומי, מרכזת תחום התמכרויות באגף לשירותים חברתיים. לתובעת הוצע תפקיד טיפולי בתחום התמכרויות נוער והצדדים חלוקים ביניהם לעניין היקף המשרה שהובטח לתובעת (לטענת התובעת הובטח לה היקף משרה 75% ומנגד טוענת הנתבעת כי לתובעת הובטח היקף משרה 50% וכי ייעשה 'מאמץ' לשבצה ברבע משרה נוספת בעבודה כוללנית בישובים או בפרויקטים שהנתבעת היתה עתידה לקבל).
-
אין מחלוקת בין הצדדים כי בראיון העבודה התובעת הביעה את רצונה לעבוד בהיקף משרה 75%, אך העמידה כתנאי מצידה את נכונותה לעבוד רק ערב אחד בשבוע.
-
בין גב' חיה שכנר לתובעת סוכם כי התובעת תתחיל את עבודתה ביום 1.9.13. בתום ראיון העבודה הודיעה גב' שכנר לתובעת כי היא תזמן אותה לפגישת היכרות עם מפקח משרד הרווחה שעתיד להגיע לנתבעת בזמן הקרוב.
-
ביום 14.7.13 נערכה ביקורת אצל הנתבעת על ידי האגף לטיפול בהתמכרויות במשרד הרווחה. לבקשתה של גב' שכנר, התובעת התייצבה אצל הנתבעת לצורך פגישת היכרות עם מפקח משרד הרווחה.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
