- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סע"ש 24671-10-14
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
24671-10-14
17.12.2015 |
|
בפני הרשמת: מרב חבקין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
התובע: מני-מנחם שחר עו"ד וינברג |
הנתבעים: 1. סלאריקס מובייל פיימנטס בע"מ 2. שלמה זיטמן עו"ד כהן |
| החלטה | |
-
בפני בקשה לגילוי ועיון במסמכים ספציפיים שהגיש התובע (להלן- בקשת התובע), וכן בקשה מקבילה שהגישו הנתבעים (להלן – בקשת הנתבעים).
רקע עובדתי
-
בטרם אדרש, לבקשות עצמן ולטיעוני הצדדים, אתאר בתמצית את העובדות העולות מכתבי הטענות, ואת המחלוקות הנטושות בין הצדדים.
-
התובע, עבד אצל הנתבעת, חברת הזנק, כמנהל תחום טכנולוגי משך כשנתיים עד יום 22/3/13 שאז פוטר. ביום 1/7/13 החל התובע את תקופת עבודתו השנייה אצל הנתבעת, אשר הסתיימה בהתפטרותו ביום 6/9/14, שהנה לדידו התפטרות בדין מפוטר. התביעה מתייחסת לתקופה השנייה כאמור.
-
בתביעתו עותר התובע לתשלום הרכיבים הבאים: הפרשי שכר לתקופה, פיצויי פיטורים, פיצוי בגין אי מתן הודעה על תנאי העסקה, פיצוי בגין אי מתן תלושי שכר, פדיון חופשה, דמי הבראה, עוגמת נפש ואבדן הכנסה והשבת סכומים שהוציא מכיסו עבור הנתבעת. בנוסף, טען התובע כי בוצע ניכוי בגין תשלומי ביטוח מנהלים וקרן השתלמות אשר לא הועבר לקופה או לקרן. כך גם עתר התובע לחייב את הנתבעת להקצות לו מניות ואופציות בהתאם להתחייבויות שנעשו כלפיו. עוד אציין, כי במסגרת התביעה, טען התובע כי יש לחייב את הנתבע, בעל המניות בנתבעת, בסכומי התביעה באופן אישי וזאת מכוח הדוקטרינה של הרמת מסך.
-
הנתבעים הכחישו את טענות הנתבע בהתייחס למלוא רכיבי התביעה. בתמצית טענו, כי התובע הסכים בשנת 2013 לקבל תמורת עבודתו או חלקה אופציות לרכישת מניות, כך גם ניהל מו"מ נוסף על תנאי עבודתו בקיץ שנת 2014 וקיבל אופציות לרכישת מניות. לפיכך, ולשיטתם, אין התובע זכאי להפרשי שכר. כמו כן, לטענתם התובע התפטר בעיצומו של מו"מ של הנתבעת מול חברת SUPERCOM, עבר לעבוד אצל האחרונה, ומספר ימים לאחר התפטרותו הודיעה זו על הפסקת המו"מ מול הנתבעת. לטענת הנתבעים, התובע גזל סודות מסחריים של הנתבעת ומכר אותם ל חברת SUPERCOM.
בקשת התובע
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
