חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סע"ש 19037-07-13.22

: | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
19037-07-13
22.12.2014
בפני הרשמת:
דפנה חסון זכריה

- נגד -
התובע:
איתי רכניץ
עו"ד אלון קורל
הנתבעת:
מדיה בוסט בע"מ
עו"ד רחל הררי-ליפשיץ
החלטה

 

 

כללי

 

1.לפניי בקשת המבקש (התובע) ליתן כנגד המשיבה (הנתבעת) צווים כדלקמן:

 

א.צו המורה למשיבה לגלות פרוטוקולים מלאים של ישיבות דירקטוריון וישיבות בעלי המניות החל מיום 1.1.12

ב.צו המורה למשיבה לגלות תכתובות ו/או החלטות דירקטוריון/בעלי המניות לעניין הכוונה למכור ו/או למזג ו/או לבצע שינוי מבני בחברה ו/או לשנות את מבנה האחזקות בחברת מדיה בוסט ישראל ו/או מדיה בוסט ארה"ב ו/או האתרBilly.com החל מיום 1.1.12.

ג.צו המורה למשיבה לגלות פרוטוקולים של הישיבות בהן נידון ההסכם עם Cenerfield למכירת Consumer Rankings.

ד.צו המורה למשיבה לגלות כל הסכם נוסף אשר קיים בין חברת "פרופרטי מיינדר" לבין המשיבה, מעבר ל"הסכם הניהול", אשר הומצא על ידי המשיבה.

ה. צו המורה למשיבה לגלות כל מסמך אשר הועבר במסגרת מו"מ בין חברת "פרופרטי מיינדר" למשיבה, לרבות זיכרון דברים, תמצית עקרונות /ואו כל תרשומת דיון אחרת.

ו.צו המורה למשיבה לגלות כל מסמך או רישום המפרט תמורה שהועברה מחברת "פרופרטי מיינדר" למשיבה ולהיפך.

ז.צו המורה למשיבה לגלות כל מסמך ו/או החלטות דירקטוריון המאשרים חשיפה והעברת ה – IP וידע בעל חשיבות עסקית ומסחרית, לרבות קוד תוכנה ומסמכים פנימיים של המשיבה, לחברת "פרופרטי מיינדר" ו/או לכל חברה הקשורה בה ו/או כל גורם אחר

ח.צו המורה למשיבה לגלות כל מסמך לרבות פרוטוקול ו/או החלטה המאשרים העברת הפיתוח של המשיבה לחברת "פרופרטי מיינדר" ו/או לכל גורם אחר

ט.צו המורה למשיבה לגלות כל מסמך הנוגע למבנה של חברת "פרופרטי מיינדר" לאחר העברת הפיתוח של המשיבה אליה.

י.צו המורה למשיבה לגלות רשימה של כל עובדי המשיבה וחברות הבת/אחות שלה, לרבות מועד תחילת העסקתם ומועד עזיבתם את החברה החל מחודש מינואר 2013 ועד למועד הגשת הבקשה.

יא.צו המורה למשיבה לגלות כל מסמך המפרט סכומים שנתקבלו בידי בעלי מניות של המשיבה כתוצאה מהתקשרות עם חברת "פרופרטי מיינדר" ו/או כל חברה הקשורה בה ו/או כל גורם אחר.

יב.צו המורה למשיבה לגלות פרוטוקול ישיבת הדירקטריון בה אושר מימון לימודי המבקש.

יג. צו המורה למשיבה לגלות את כל פרוטוקולי ישיבות הדירקטוריון אשר עסקו בלימודי המבקש והשתתפות המשיבה במימונם.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>