סע"ש 16575-08-14 פייזייב נ' אל-על נתיבי אויר לישראל בע"מ
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
16575-08-14
16.6.2015 |
|
בפני השופט: אורן שגב |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקש: אלכס פייזייב עו"ד בתיה דויטש |
המשיבה: אל-על נתיבי אויר לישראל בע"מ עו"ד יעל רובינשטיין |
| החלטה | |
לפני בקשת המבקש למתן צו לגילוי ועיון במסמכים ספציפיים.
הרקע לבקשה
-
המבקש הועסק במשיבה החל משנת 1999 ועד לפיטוריו ביום 10.6.14 בנסיבות השנויות במחלוקת.
-
המבקש הגיש כנגד המשיבה בקשה למתן צו המורה על המשך הצבתו בתפקידו ללא פגיעה בתנאי עבודתו ולחילופין פיצוי בגין פיטורים שלא כדין, בגין נזק לא ממוני וכן בגין אי עריכת שימוע.
-
בכתב הגנתה טענה המשיבה כי המבקש פוטר "בשל חשד ממשי ומבוסס לביצוע מעשי מעילה חמורים ביותר" וכי פיטוריו נעשו מטעמים עניינים, בתום לב ובהליך ראוי.
-
ביום 10.2.15 פנה ב"כ המבקש למשיבה בבקשה לגילוי מסמכים. במענה למכתבו צירפה המשיבה תצהיר גילוי מסמכים קצר ובו התייחסות למסמכים המבוקשים, תוך שהיא דוחה את בקשתו לגילויים מטעמים שונים.
-
בבקשתו טוען המבקש, כי על בית הדין לחייב את המשיבה להתייחס באופן מפורט לכל מסמך כמפורט בטבלה שהוגשה על ידו, המבוססת על טענותיה בכתב ההגנה. מאחר והמשיבה טוענת כי המבקש פוטר בשל טעמים עניינים, זכאי המבקש לדעת אילו ראיות תומכות בהחלטה בדבר פיטוריו ועל כן, המסמכים המאוזכרים בכתבי הטענות של המשיבה הינם רלוונטיים לשאלת הליך פיטוריו והסיבות להליך זה ויש בהם כדי לקדם את חקר האמת.
-
בתגובתה לבקשה טענה המשיבה כי אין מקום להיעתר לבקשה, מאחר ובתשובתה היא התייחסה לכל המסמכים שהתבקשו על ידי המבקש ונימקה באופן ענייני את הטעם לאי גילויים.
דיון והכרעה
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|