חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

סע"ש 15864-10-15

: | גרסת הדפסה
סע"ש
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
15864-10-15
22.11.2015
בפני הרשמת:
כרמית פלד

- נגד -
התובע:
DEBASAY MIKAELE
עו"ד יפית אוחנה
הנתבעות:
1. אלימלך שמירה וניקיון בע"מ
2. ליין סקיוריטי סחר ושירותים בע"מ

החלטה

  1. בדיון שהתקיים ביום 11/11/15 הודיעה ב"כ התובע לפרוטוקול כי הנתבעת 2, ליין סקיוריטי בע"מ, מצויה בהליכי פירוק ולכן אין מנוס מעיכוב הליכים.

  2. מהודעת התובע מיום 19/11/15, אליה צורף דוח רשם החברות, עולה כי חלה טעות בהודעת ב"כ התובע וכי הנתבעת 1, אלימלך שמירה וניקיון בע"מ, מצויה בהליכי פירוק ע"י בית משפט.

  3. על כן ההליכים כנגד הנתבעת 1, אלימלך שמירה וניקיון בע"מ, מעוכבים נוכח הליכי הפירוק.

  4. ההחלטה מיום 11/11/15 בדבר עיכוב הליכים כנגד הנתבעת 2, ליין סקיוריטי בע"מ מבוטלת. המזכירות תתקן רישומיה בהתאם.

  5. ביחס להמצאת כתב התביעה, תצהיר התובע והזימון לדיון שנקבע לגביית העדות המוקדמת לידי הנתבעת 2, מצאתי כי אין מקום לקבל את תצהיר התובע לתיק בית הדין, מהטעם שלא בוצעה המצאה כדין לידי הנתבעת 2 וזו לא מיצתה את זכותה לחקור את התובע על תצהירו.

  6. לבעל דין קיימת זכות בסיסית להיערך כראוי לטענות נגדו. זכות זו כוללת את זכותו לחקור את בעל הדין שכנגד. בשל הנסיבות החריגות ונוכח הבקשה לגביית עדות מוקדמת בוצעה ע"י בית הדין מלאכת איזון בין הזכויות ונקבע מועד לגביית העדות בתוך מספר ימים, תוך שבית הדין נעתר לבקשת התובע בהקשר זה. עם זאת, משעולה כי לא בוצעה לנתבעת 2 מסירה כדין של הזימון לדיון ואין כל וודאות כי המסמכים הרלבנטיים הגיעו לידי הנתבעת, ברור שלא התאפשר לנתבעת 2 למצות את זכותה האמורה, ולו באופן בסיסי ביותר.

  7. מתצהיר שליח אשר הוגש לתיק בית הדין עולה כי השליח הגיע פעם אחת בלבד למענה הרשום של הנתבעת 2 , במועד שבו בית העסק היה סגור. בהתאם להצהרת השליח הוא הניח את המסמכים מתחת לדלת בית העסק.

  8. מסירה כזאת, באמצעות הנחת המסמכים מתחת לדלת, עת ברור כי בית העסק סגור, בנסיבות בהן בוצע ניסיון אחד בלבד לבצע מסירה אישית, אינו בבחינת מסירה אישית כדין.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>