- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
סע"ש 14493-09-12
|
סע"ש בית דין אזורי לעבודה ירושלים |
14493-09-12
4.5.2015 |
|
בפני השופטת: דיתה פרוז'ינין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובעת שכנגד: עיריית רמלה עו"ד שבתאי מיכאלי |
נתבע שכנגד: אלי וידל עו"ד אלעד |
| החלטה | |
|
1.לפני בקשה בהולה לדחות את הדיון בתביעתה של עיריית רמלה נגד מר וידאל, הקבועה ליום ה' השבוע. הטעם העיקרי להגשת הבקשה הינן "ידיעות" שהגיעו לידיעת ב"כ התובעת שכנגד כי הממונה על השכר מתכוון לערוך שימוע למר וידאל ולחייבו להשיב כספים שהתקבלו בניגוד להוראות סעיף 29 לחוק יסודות התקציב. עיריית רמלה מלינה עוד כי הנתבע שכנגד הגיש תצהיר משלים מבלי לקבל רשות לעשות כן, והתובעת שכנגד זקוקה לזמן נוסף כדי להיערך לאמור בו.
2.הנתבע שכנגד מתנגד מכל וכל לבקשה. זאת, משום שלא הוגש תצהיר התומך בה, והיא מבוססת על דברים שאמרה נציגת הפרקליטות. מוסיף מר וידאל כי אין כל הצדקה להמתין להחלטת הממונה על השכר, וכי סמכותה של העירייה אינה סמכות מקבילה לזו של הממונה על השכר. בשל כל הטעמים האלה יש להותיר את מועד הדיון על כנו.
3.מקובלים עלי במלואם טיעוני הנתבע שכנגד. אין כל הצדקה לדחות את מועד הדיון בשל הליכים המתנהלים אצל הממונה על השכר. המדינה אינה צד להליך זה, והוא מתנהל בין הנתבע שכנגד לבין העירייה. זו טוענת בתביעתה כי על הנתבע שכנגד להשיב לה למעלה ממיליון ₪ בשל התנהלותו בניגוד עניינים, בחוסר תום לב, תוך הפרת חובות חקוקות למיניהן ועוד. רק חלק מן הסכום הנתבע הינו בגין קבלת שכר או הטבות מבלי לקבל את אישור הממונה על השכר. מכאן שהחלטות הממונה על השכר, אם יהיו כאלה, יתייחסו רק לחלק מן התביעה.
יתר על כן, מדובר בתביעה שהוגשה עוד בחודש 9/2012 ומן הראוי לסיים את הדיון בה.
4.באשר לתצהיר המשלים – איני רואה מקום למנוע מן התובע את הגשת תצהיר זה, כאשר הוא מתייחס למחלוקות השנויות בין הצדדים בתיק זה, ולעניין דו"ח ברלב שנדון בדיון הקודם שהתקיים בתיק זה.
לפיכך נדחית הבקשה.
הדיון יתקיים במועדו כפי שנקבע.
ניתנה היום, ט"ו אייר תשע"ה, 04 מאי 2015, בהעדר הצדדים.
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
