חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ס"ע 50193-06-15

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
50193-06-15
5.10.2016
בפני הרשמת:
מרב חבקין

- נגד -
תובע:
mohamed aliayeb
נתבעות:
1. דקל עובדים זרים בע"מ
2. דניה סיבוס בע"מ

פסק דין

  1. ביום 24/6/15 התובע הגיש תביעה כנגד הנתבעות וכן כנגד נתבעת נוספת, חברת סי מנגב ע"מ (להלן- הנתבעת 3 ).

  2. ביום 8/9/15 הגישה ב"כ הנתבעת 3 הודעה מוסכמת לפיה מבוקש למחוק את התביעה כנגד הנתבעת 3 ללא צו להוצאות. באותו יום ניתן פסק דין חלקי לפיו נמחקה התביעה כנגדה.

  3. ביום 9/9/15 הוגשה הודעת התובע כי חלה טעות, וכי ההסכמה היא למחיקת התביעה כנגד הנתבעות 1 – 2 ומבוקש להמשיך בהליכים כנגד הנתבעת 3.

  4. ביום 10/9/15 ניתנה החלטה כי יש להגיש בקשה לביטול פסק הדין שניתן כנגד הנתבעת 3.

  5. ביום 30/10/15 ומשלא הוגש דבר ניתנה החלטה נוספת המורה לתובע להודיע עד יום 15/11/15 כיצד מבוקש להתקדם בהליך שאם לא כן תימחק התביעה.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>