- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
ס"ע 3744-08-14 גנאמה ואח' נ' מנסור
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה חיפה |
3744-08-14
6.8.2014 |
|
בפני הרשמת: דניה דרורי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
המבקשים/ התובעים: 1. חמודי גנאמה 2. סאמר זבידאת 3. סאלח מיעארי 4. עבד אל ראוף אבו יונס 5. חסין בדארנה עו"ד גנאים עאדל |
המשיב/ נתבע: מוסטפא מנסור |
| החלטה | |
לפני בקשה חוזרת של התובעים (להלן – העובדים) להטיל עיקול זמני במעמד צד אחד כל הכספים, זכויות ונכסים של המשיב המוחזקים על-ידי המחזיקים שבכותרת.
1.בהחלטה מיום 3.8.14 (להלן – ההחלטה) נדחתה בקשת העובדים להטיל עיקול זמני עד לסכום של 114,060 ₪ על כספים וזכויות של המשיב (הבקשה וההחלטה ניתנו בעת השבתת מערכת נט-המשפט, בתיק שניתן לו מספר ידני זמני 1001/2014).
הנימוק העיקרי לדחיית הבקשה היה היעדר ראיות מהימנות לכאורה לגבי חלק מרכיבי התביעה ולגבי כל סכום התביעה, שכן הבקשה והתביעה לא פירטו את הטענות בנוגע לזכאות להודעה מוקדמת, לא הונח בסיס לתביעה בגין דמי הבראה וסכום התביעה הנוגע לשכר עבודה לא תאם את התלושים שהוצגו.
2.כיום הוגשה בקשה נוספת, בה מבקשים העובדים לצמצם את העיקול כך שיוטל עד לסכום של 48,730 ₪ בלבד, ואך ורק בהתייחס לטענות העובדים בדבר אי תשלום שכר לחודשים 5-6/14, ובחישוב השכר היומי התואם את האמור בתלושי השכר שהוצגו לחודשים 2/14 ואילך.
3.בשאלת ההכבדה חוזרים העובדים על טענתם כי המשיב שקוע בחובות, וכי ציין זאת בפניהם. בנוסף נטען כי יש ללמוד על קשייו מתוך אי תשלום השכר לחודשים 5-6/14, וכי המחאות שמסר למי לעובדיו חוללו באין פרעון.
4.לאחר שעיינתי בבקשה החוזרת ובנימוקיה, ובכתב התביעה על נספחיו – מצאתי כי יש לקבל את הבקשה. כאמור, המשיבם תיקנו את בקשתם כך שכיום הבקשה תואמת את הראיות שהוצגו לכאורה בדבר גובה השכר והזכויות. גם בשאלת ההכבדה הוסיפה הבקשה החוזרת ופרטה טענות נוספות וביניהן בדבר חילול המחאות שניתנו לעובדים אחרים של המשיב.
5.לאור כל האמור והמפורט לעיל, אני נעתרת לבקשה ומורה על הטלת עיקול זמני ברישום על כספים וזכויות של הנתבע ועד לסכום של 48,730 ₪ המצויים אצל המחזיקים.
הצו לא יחול על משכורת ועל חשבונות עו"ש חח"ד בבנק ביתרת חובה, וכן לא יחול על חשבונות משותפים של המשיב עם אחרים.
אם אחד העיקולים מכסה את הסך של48,730 ₪ או חלקו, יצומצמו יתר העיקולים עד לסכום היתרה. מחובתו של המבקש או ב"כ לוודא ערכם של הנכסים שנתפסו על מנת שהעיקול לא יחרוג מהסכום שנקבע לעיל. עוקלו נכסים שערכם עולה על הסכום הקבוע לעיל, יפנה ב"כ המבקש או המבקש ביוזמתו לבית המשפט ויבקש ביטול העיקול על חלק מהנכסים שעוקלו מעבר לסכום שהוגבל לעיקול.
6.כניסתו של צו עיקול זמני זה לתוקף מותנית בכך שהמבקשים יפקידו במזכירות בית הדין את המסמכים הבאים: (א) כתבי התחייבויות עצמית; (ב) ערבות של שני אנשים מעל גיל 18 שאינם קרוב משפחה של המבקשים מדרגה ראשונה ע"ס 4,000 ₪ כ"א.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
