חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ס"ע 26244-04-12

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה ירושלים
26244-04-12
25.8.2015
בפני השופטת:
שרה שדיאור

- נגד -
תובע:
מור יורה
נתבעת:
מודיעין אזרחי בע"מ
עו"ד תומר גרוסמן
פסק דין
 

 

בפני בית הדין תביעת התובע לתשלומים בגין רכיבים שונים ובין היתר ,פיצויי פיטורים, פיצויי בגין הרעת תנאי עבודה בלא שימוע , החזר ניכויים משכר, הפרשי שכר, ימי ריענון, דמי הבראה, דמי חגים, פדיון חופשה שנתית, החזר הוצאות נסיעה, הפרשות פנסיוניות, גמול בעד עבודה בשעות נוספות, גמול בעד עבודה בשעות המנוחה השבועית, תוספת אש"ל, פיצויי ללא הוכחת נזק בהתאם לתיקון 24 לחוק הגנת השכר ופיצוי בגין הפרת חובה חקוקה ו/או הפרת הסכם עבודה ו/או אי קיום הוראות מחייבות.

 

בדיון מתאריך 2.12.12 הודיעה הנתבעת כי עם הגשת כתב ההגנה שילמה לתובע פדיון חופשה בסך 4,646 והשיבה לתובע פיקדון ציוד בסך 300 ₪. על כן מחק התובע את תביעתו להחזר ניכוי שכרבסך זה ואישר כי יפחית את הסכום הנתבע בגין דמי החופשה (פרוטוקול מתאריך 2.12.12, עמ' 1 ש' 11-17).

נוכח פקיעת כהונתה של נציגת הציבור גב' חדוה אהוד, ולאחר שנתנה לצדדים רשות להתייחס לכך, התמנה נציג ציבור מעסיקים מר אשר קרא את ההליך, ובמותב זה ניתן פסק הדין.

 

העובדות

1.התובע עבד כמאבטח במתקני משטרה באזור התעשייה עטרות מטעם הנתבעת.

2.תקופת עבודתו של התובע הייתה החל מיום 01/01/08 ועד חודש מרץ 2012.

3.השכר השעתי האחרון של התובע עמד על סך של 28 ₪ לשעה.

4.החל מחודש אוגוסט 2008 הנתבעת הפסיקה את ההסעות למקום עבודתו של התובע.

5.התובע התפטר מעבודתו.

6.התובע חתום על נספח א' לכתב ההגנה – הסכם העסקה ועל נספח ב' לכתב ההגנה-מסמך שינוי תנאי העסקה במתקני משטרת ישראל.

7.התובע קיבל בפועל את התשלומים המופיעים בתלושי השכר (ב'נטו לתשלום').

 

 

המחלוקת

1.מה היה אחוז משרתו של התובע. האם כטענת התובע עבד ב – 100% משרה, או כטענת הנתבעת עבד ב – 80% משרה.

2.האם התפטרות התובע מזכה אותו בפיצויי פיטורים מכוח סעיף 11(א) לחוק פיצויי פיטורים ואם כן, באיזה שיעור.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>