חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

ס"ע 19744-12-10.25 דצמבר 2014

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
19744-12-10
25.12.2014
בפני השופט:
שמואל טננבוים

- נגד -
תובע:
גיל בואנו
נתבעת:
יורופרי בע"מ
החלטה

 

זוהי בקשה למחיקת כתב ההגנה מכוח תקנה 46ד לתקנות בית הדין לעבודה ( סדרי דין ), התשנ"ב- 1991 ולחיוב הנתבעת בהוצאות לדוגמא.

1.ביום 19.5.14 ניתנה החלטת בית הדין ולפיה חויבה הנתבעת בגילויים של במסמכים הבאים: פנקס/יומן אירועים לחודשים 11-12/07, 1-2/08, 9/08, 11/08, 12/08, 1-4/09 ו- 6/09.

 

2.בהתאם להחלטה זו העבירה הנתבעת לתובע את המסמכים שברשותה. עם קבלת המסמכים טען התובע כי הנתבעת לא העבירה לידיו את פנקס/יומן האירועים כפי שחויבה לעשות במסגרת החלטת בית הדין אלא צירפה דו"ח אירועים שהופק בשנת 2012. כמו כן לטענתו לא צורפו כלל המסמכים הנוגעים

לחודשים 11-12/07 ו- 1-2/08.

 

3.בתגובה לטענות התובע טענה הנתבעת כי החלטת בית הדין מחייבת העברת המסמכים הרלוונטיים לחודשים הנקובים בה. במערכת המחשב של הנתבעת מופיעים פרטי האירועים במסמך הקרוי דו"ח אירועים ובהתאם גולה דו"ח זה לתובע. אין לנתבעת כל דו"ח אחר או מסמך אחר המכונה "פנקס" או "יומן" אירועים.

 

בהתייחס לחודשים 11-12/07 ו- 1-2/08 הומצאו לתובע טפסי 106 המוכיחים כי לא עבד בחודשים אלה ובכך עמדה בנטל הנדרש ממנה.

4.ביום 26.8.14 ובהמשך להחלטת בית הדין מיום 21.8.14 בדבר הגשת תצהיר ערוך כדין, הגישה הנתבעת תצהיר גילוי מסמכים מטעמה ובמסגרתו אף חזרה על טיעוניה כמפורט לעיל.

 

5.לאחר קבלת תצהיר גילוי המסמכים מטעם הנתבעת הגיש התובע ביום 1.10.14 את הבקשה שבפנינו למחיקת כתב ההגנה וחיוב הנתבעת בהוצאות לדוגמא.

 

לטענת התובע וכפי שעולה מתצהיר גילוי מסמכים, אין בכוונת הנתבעת למלא אחר החלטות בית הדין המחייבות את הנתבעת בהמצאת פנקס/יומן אירועים ביחס לחודשים 11-12/07 ו- 1-2/08, ולפיכך ובהתאם לתקנה 46(ד) לתקנות מן הראוי כי בית הדין יורה על מחיקת כתב ההגנה.

 

6.לאחר עיון בבקשה ובתגובה לה הגענו למסקנה כי אין מקום למחיקת כתב ההגנה. בהתאם לתקנה 46(ד) מקום בו לא קיים בעל דין צו שניתן על פי תקנת משנה (א) או (ב), רשאי בית הדין להאריך את המועד לקיום הצו או למחוק את כתב טענותיו . בענייננו אין לומר כי הנתבעת לא מילאה אחר החלטות בית הדין לעניין גילוי המסמכים. הנתבעת המציאה לתובע את דוח האירועים ביחס לחודשים שפורטו במסגרת סעיף 16 להחלטה מיום 19.5.14. כמו כן ובהתאם לקביעה כי הנטל על הנתבעת להוכיח כי התובע לא עבד בחודשים 11-12/07 ו- 1-2/08 הומצאו טפסי 106 לתובע.

 

7.עם זאת במסגרת אותה החלטה מיום 19.5.14 ובהמשך לקביעה כי על הנתבעת מוטל הנטל להוכיח כי התובע לא עבד בחודשים המנויים לעיל, חויבה הנתבעת בהמצאת פנקס/ יומן אירועים ( וכפי שמכונה על ידי הנתבעת- דו"ח אירועים ).

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>