- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
KEDANE TESFIT נ' קסם של ניקיון בע"מ ואח'
|
ס"ע בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו |
16438-02-15
22.3.2017 |
|
בפני הרשמת: מרב חבקין |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
תובע: KEDANE TESFIT |
נתבעות: 1. קסם של ניקיון בע"מ 2. קדוש חיים ניהול אחזקה וניקיון בע"מ 3. הרצל רוטשילד בתי קפה בע"מ – ניתן פסק דין |
| פסק דין (משלים) | |
2.בהתייחס לנתבעת 3 ניתן תוקף פסק דין להסכם פשרה שהוגש.1.ביום 8/2/15 הגיש תביעה כנגד הנתבעות.
3.התובע עותר למתן פסק דין בהיעדר הגנה והתייצבות כנגד הנתבעות הנוספות. לגבי הנתבעת 1 לא הוגש אישור מסירה וגם לא צלח ביצוע המצאות באמצעות המזכירות. על כן איני רואה מקום למתן פסק דין ואני מורה על מחיקת התביעה נגדה מחוסר מעש נוכח האמור.
לגבי הנתבעת 2, הוגש מטעמה כתב הגנה ובא כוחה גם התייצב לדיון קדם משפט שנערך. בהמשך בהתאם להחלטות מיום 27/6/16 ומיום 14/7/16 שוחרר ב"כ הנתבעת 2 מייצוג. הנתבעת 2 לא הגישה תצהיר ולא התייצבה לדיון הוכחות.
4.בנסיבות אלה, אני נעתרת לבקשת התובע בהתייחס לנתבעת 2 ואני קובעת כי נוכח אי התייצבותה לדיון ובהתאם לתקנה 43 (א) לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין) התשנ"ב – 1991, ניתן בזאת פסק דין כנגדה בהיעדר הגנה וזאת על יסוד כתב התביעה בלבד.
5.אני מחייבת את הנתבעת 2 לשלם לתובע בתוך 30 ימים מיום שיומצא לה פסק הדין את הסכומים הבאים:
5.1פיצוי פיטורים בסך 5,231 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.2תמורת הודעה מוקדמת בסך 2,700 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.3דמי הבראה בסך 3,024 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.4פדיון חופשה בסך 3,000 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.5גמול שעות נוספות ומנוחה שבועית בסך 17,546 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.6פיצוי בגין העדר הפרשות לקרן פנסיה בסך 4,394 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.7דמי חגים בסך 1,600 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
5.8השבת ניכויים שלא כדין – ביטוח רפואי בסך 327 ₪ בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה (8/2/15) ועד לתשלום המלא בפועל.
מסכומים אלה יש להפחית סך 10,000 ₪ ששולם לתובע במסגרת הסדר הפשרה מול הנתבעת 3.
בנוסף תישא הנתבעת 2 בהוצאות משפט וש"כט עו"ד בסך 2,000 ₪ שאם לא ישולמו במועד האמור ברישא ישולמו בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום ועד לתשלום המלא בפועל.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
