חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

נדחתה מרבית תביעתו של מאמן כדורסל באשר לזכויותיו בגין עבודתו באיגוד הספורט אליצור נתניה

תאריך פרסום : 12/06/2006 | גרסת הדפסה
ע"ב
בית דין אזורי לעבודה ת
6492-04
08/06/2006
בפני השופט:
חנה בן יוסף

- נגד -
התובע:
ביצור יובל
עו"ד תומר הדס ואח'
הנתבע:
איגוד ספורט דתי אליצור נתניה עמותה רשומה מס' 580096642
עו"ד אליהו סרוסי
פסק-דין

לפנינו תביעתו של יובל ביצור (להלן: " התובע") מי שהיה מאמן כדורסל באיגוד ספורט דתי אליצור נתניה (להלן: " הנתבעת") בה תובע הוא בגין תקופת עבודתו: שכר עבודה, פדיון חופשה שנתית, דמי הבראה ונסיעות.

כמו כן תובע התובע לגבי סיום תקופת עבודתו: תמורת הודעה מוקדמת, פיצויי פיטורים ופיצוי בגין עגמת נפש.

מנגד, הגישה הנתבעת תביעה, שעניינה השבת כספי הפיצויים שנצברו בקופת הביטוח ופיצוי בגין אי מתן הודעה מוקדמת ע"י התובע.

בדיון אשר התקיים בפני כב' הרשמת ריכטמן ביום 22.3.05 נקבעו המוסכמות והפלוגתאות הבאות בין הצדדים -

מוסכמות

1.      1.      התובע הועסק כמאמן כדורסל על ידי הנתבעת ובחלק מהזמן גם כמנהל בית הספר לכדורסל מטעמה, עד ליום 30.6.03.

2.      2.      הנתבעת נתנה לתובע מכתב פיטורים על פיו פוטר התובע מעבודתו אצלה מחמת צמצומים ביום 30.6.03.

3.      3.      לתובע שולמו פיצויי פיטורים בסך 41,780 ש"ח מקופת הפיצויים שבביטוח המנהלים.

4.      4.      בשנים האחרונות לעבודתו של התובע שולם שכרו באיחור.

פלוגתאות

12.  1.      מה היתה תקופת עבודתו של התובע בנתבעת - האם כטענת התובע החל מ - 8/85 עד למועד הסיום, ברציפות, או כטענת הנתבעת, החל משנת 1995 ועד למועד הסיום.

13.  2.      מה היה היקף משרתו של התובע.

14.  3.      האם נדרש התובע, במסגרת עבודתו כמאמן בנתבעת, גם למטלות ניהוליות וארגוניות הנוגעות לקבוצות אותן אימן.

15.  4.      מה היה שכרו של התובע וכיצד הוא נקבע - האם כטענת הנתבעת שכרו של התובע כולל זכויות סוציאליות - חופשה, הבראה ונסיעות, או כטענת התובע, האם זכאי הוא לדמי הבראה, חופשה ונסיעות.

16.  5.      האם קיים הסכם עבודה בכתב בין התובע לנתבעת.

17.  6.      מה היו נסיבות סיום יחסי העבודה - האם כטענת התובע, הוא פוטר על ידי הנתבעת, או כטענת הנתבעת, התובע ביקש והוציא בהטעיה מכתב פיטורים.

18.  7.      האם שולם לתובע שכר חודשים מאי-יוני 2003? האם שולם שכר יולי בכל שנה ואם כן בגין מה?

19.  8.      האם בנסיבות סיום יחסי העבודה, זכאי מי מהצדדים לתמורת הודעה מוקדמת ואם כן, באיזה שיעור.

20.  9.      האם זכאי התובע ליתרת פיצויי פיטורים ואם כן, באיזה שיעור.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ