חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

משטרת רמלה נ' פדידה

: | גרסת הדפסה
מ"י
בית משפט השלום רמלה
24501-09-10
21.9.2010
בפני :
עדנה יוסף-קוזין

- נגד -
:
משטרת רמלה
:
אליהו פדידה
החלטה

החלטה

מונחת בפני בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 2 ימים נוספים.

יצויין כי זוהי בקשה שלישית להארכת מעצר וכי החשוד נתון במעצר מאז יום 16.09.10

לחשוד מיוחסות עבירות של תקיפה, איומים, השגת גבול והיזק לרכוש במזיד.

המבקשת טוענת כי היא זקוקה לפרק הזמן המבוקש בין היתר על מנת להשלים פעולות חקירה כמפרט בבמ/7. אציין כי מעיון בחומר החקירה ובפרט בבמ/6, במ/2, ובמ/4 סבורה אני כי קצב החקירה לפחות בחלק מהפעולות לוקה באיטיות שלא לצורך. עם זאת רואה אני כי הדבר תלוי גם בצדדי ג' כך שיש קושי מסויים להטיל אחריות בענין זה דוקא על המבקשת. אני מוצאת לנכון להעיר ולהדגיש כי יש להשלים את הפעולות שנותרו לביצוע ללא כל דיחוי.

לאחר שעיינתי בחומר החקירה, וכן בנספח הסודי במ/7 סבורני כי החקירה נמצאת על סף סיומה, וכאמור לעיל כפי שהדגשתי יש לבצען ללא דיחוי .

בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהחשוד מעורב בעבירה המיוחסת לו.

לאור מהות פעולות החקירה הנדרשות, כפי שפורטו בנספח הסודי במ/7 , אני סבורה כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשוד נתון במעצר. וקיים יסוד לחשש כי שחרורו של החשוד יביא לשיבוש הליכים, וכי קיים יסוד סביר לחשש שהחשוד יסכן את בטחון הציבור.

עוד שוכנעתי, כי לא ניתן להשיג את מטרת המעצר בדרך של קביעת ערובה ותנאי ערובה, שפגיעתם בחירותו של המשיב פחותה.

אשר על כן, הנני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 22.09.10 שעה 11.30.

למותר לציין, כי אם תחליט המשטרה קודם לתום תקופת המעצר דלעיל שניתן לשחרר את החשוד, בין אם בשל סיום החקירה, ובין אם מסיבה אחרת, הרי שניתן לשחררו בתחנת המשטרה, ואין צורך להביאו בפני בית- המשפט.

אם תבקש משטרת ישראל להאריך את מעצרו של החשוד, הוא יובא לבית המשפט ביום 22.9.10 עד השעה 10.00 .

ניתנה והודעה היום י"ג תשרי תשע"א, 21/09/2010 במעמד הנוכחים.

עדנה יוסף-קוזין, שופטת התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>